Forum Discussion

ziutaziuta's avatar
ziutaziuta
Rising Newcomer
4 months ago
Solved

Zwrot złego produktu sims 3

Hej. Mam problem z dodatkami do sims 3. Zakupilam dwa. Z czego jeden mial już wykorzystany kod. Na chacie pomocy zaproponowano mi zwrot tego nie działającego. Dziś dostałam mail że obydwa dodatki zostaną zwrócone, nie mogę się dogadać na chacie pomocy. Nie mogę anulować zwrotu. W grze zniknął ten który działał, natomiast na koncie EA dalej widnieje napis, że posiadam oba dodatki, więc nawet nie mogę ich kupić ponownie.

• Hej ziutaziuta​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA i zamówieniami. 

Jeśli coś się nie zgadza z Twoim zamówieniem lub aktywnymi dodatkami, proszę ponownie skontaktuj się z naszym doradcą poprzez czat.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej ziutaziuta​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA i zamówieniami. 

Jeśli coś się nie zgadza z Twoim zamówieniem lub aktywnymi dodatkami, proszę ponownie skontaktuj się z naszym doradcą poprzez czat.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,408 PostsLatest Activity: 2 days ago