Forum Widgets
Recent Discussions
Jak przeżyć podczas gry w Battlefield 2042 ?.
Witam wszystkich miłośników Battle-Świata. Nie jestem weteranem gram od 4 lat , Swoją przygodę zacząłem od serii V . Mam do Was pytanie . Jak to jest grając około 1800 godzin w Battlefield 2042 strzelam do gościa dokładnie nie wiem może 5 może 7 pocisków i nic-klient żyje i powala mnie jednym strzałem z pistoletu . Gość sprawdzony 17 godzin gry , ? Nie stremuję ,nigdy nie próbowałem nagrywać rozgrywki. Sprzęt i9 12900k / RTX3080 / 32Gb pamięci / Monitor Dell 27" 165Hz. Zdaję sobie sprawę ,że to nie mega sprawa , ale radzi sobie od 90-120 Fps przy ultra na rozdzielczości 2560/1440 . Powiecie mi w czym tkwi błąd? Przepraszam jestem lekko leciwym gościem 58 l . i nie znam się zbytnio na informatyce. Początkowa gra sprawiała mi ogromną frajdę , teraz zaczyna mnie irytować . Nie chcę z Żoną oglądać m-jak miłość , dlatego proszę pomóżcie , abym ponownie cieszył się z rozgrywki. Z.P. WojtekSolvedwojtek-galley10 days agoRising Novice78Views0likes5CommentsProblem z padem
Witam, otóż to mam taki problem ze celownik idzie mi sam w dół i nic zrobić nie potrafię, dodam że pad jest nowy został skalibrowany i problem występuje tylko w BF2024 testowałem w fornaicie i wszystko działa, dodam to że gram na PC Czy miał mogę ktoś taki problem i znim sobie poradził?AjsoN_196416 days agoNewcomer8Views0likes0CommentsHazard Zone is unplayable for the last two days.
For the last two days Hazard Zone has been completely unplayable, every time I find a match on a Discarded map, the game is stuck on loading screen and it loads endlessly and I have to restart the game to get back to the menu. Also cannot find any other map than Discarded. Please restart the servers or something.TheSkyNlnja18 days agoSeasoned Vanguard10Views0likes0CommentsWYSOKI PING
Czesc mam do was pytanie a mianowicie jak rozwiazac problem z wysokim pingiem w grze, te [edytowane przez EA_Kuba] studio EA chcac przyciagnac nowych graczzy do BF'a 2042 po przez zmuszanie ich do grania na 2k pingu zagralem 1 gre ping byl okej 8 nastepnych gram po 300, 400, 1300 badz 2k pingu nic zrobic nie moge teleportuje sie i nie moge sie ruszyc z miejsca. Mial ktos moze podobny problem? Mam dobry internet na speedtescie neta pokazuje mi 17 pingu 86mb downloadingu494Views1like2Comments- hubertoliwia30 days agoNewcomer16Views0likes1Comment
Brak języka polskiego a internet radiowy
Witam! Zakupiłem dziś BF-a i dodałem do biblioteki, niestety jest tylko język ang, mam drugie konto, kupiłem tam też i ten sam problem... Brak języka PL a powinien być, czy to może być po stronie mojego internetu radiowego ? Mam zamiar kupić BF6 a jakoś się boję, że bedzie tylko ENGSolved19Views0likes1CommentBattlefield2042 wyrzuca na pulpit.
Witam panowie po przerwie około 4 miesięcznej pobrałem bf2042 z chęcią pogarnia, ale mam taki problem. Odpalę gre ładuje sie menu główne gry i nagle wyrzuca do pulpitu bez błędu i tak w kółko. Napewno nie jest to wina słabych podzespołów. Co było robione, sterowniki nvidii aktualne, system zaktualizowany, reinstall gry i aplikacji ea, spójność plików gry i tak z 5 razy niestety nic nie pomogło. Jako ciekawostkę Bf1/Bf5/beta Bf6. Działają normalnie. Proszę o pomoc bo się poddaje. Pozdrawiam ludziska580Views3likes46CommentsBattlefield 2042 działa 5 minut i crash
Wiem, że temat już się pojawił, jednak nadal nie ma odpowiedzi od EA. Gra jest kompletnie nie grywalna, włącza się, działa 7-10 minut i się crashuje. Jakiś kod błędu? A co tam nic, po prostu wraca do pulpitu. Nie piszcie rad w stylu - aktualizacja BIOS. Postawiłem cały system na nowo, nowy bios, podkręcenie CPU GPU i RAM wyłączone. Sterowniki aktualne. Te pliki z folderu dokumenty usunięte tak samo z %temp% i te z D3S coś tam. Temperatury w normie - mam nastawione alerty. Jedyne co zwróciło moją uwagę to fakt, że podczas weryfikacji plików na steam, zawsze steam pobiera ponownie 3 pliki. Intel Ultra Core I7 265k GeForce RTX 5080 OC Ram Kingston FURY Beast RGB DDR5 (4 x 32GB) 6000 CL30 Zasilacz 1050 W plus gold 3 dyski M2 - każdy po 2 TB pamięci 1 dysk zewnętrzy 5 tb pamięci. Chłodzenie wodne - nie pamiętam jakie. Win11 - oryginalny63Views3likes3Comments- wojtek-galley2 months agoRising Novice36Views1like1Comment
Starsza płyta główna nieobsługująca secureboot
Problem dotyczy bezpiecznego rozruchu. Mam starszy komputer i moja płyta główna nie obsługuje tej funkcji. Moje pytanie jest następujące. Czy została mi odebrana możliwość grania w battlefield 2042 zakupionej legalnie w która przegrałem 1400h+?? W wymaganiach sprzętowych na dzień 5.9.2025 nie było w opisie informacji ze jest to wymagane. Pozdrawiam specyfikacja komputera System operacyjny: Microsoft Windows 10 Professional (x64) Build 19045.6216 (22H2) Nazwa procesora: Intel Core i7-6700K Model płyty głównej: MSI Z170A GAMING M7 (MS-7976) bios Tytuł AMI BIOS Wersja 7984v1G Data publikacji 2018-06-23 ram: Kingstone fury renegade 3600Mt/s 32GB 2x16GB Karta graficzna: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black OCSolvedSamprron2 months agoSeasoned Newcomer25Views0likes1CommentProblem z fpsami
Cześć, mam problemy z wydajnością w bf2042, a mianowicie czytając fora ludzie na rx580 mają więcej fpsów ode mnie. U mnie średnia fps to 70-90 czasami utrzymuje się przez chwilę na 110-120 fps, natomiast myślę, że przy moich komponentach komputera powinienem mieć znacznie więcej. Dodam, że gram na ustawieniach wysokich ale po zmianie na niższe dalej to nic nie zmienia. Posiadam i5 14500, rtx 4070 super, 32gb ramu 3600mhz, oczywiście grę mam zainstalowaną na dysku SSD. Grę naprawiałem już w aplikacji ea, mam włączone w windowsie ustawienia typu game mode, poza tym w panelu sterowania jak ustawie maksymalna wydajnosc to przez caly mecz potrafia nie wczytywac mi sie tekstury a fpsy dalej bez zmian. Z góry dzieki za pomoc13Views0likes0Commentshostowanie serwera, komunikat "Błąd, przekroczona globalna ilość gier"
Witam serdecznie. Pojawił się taki problem i nie wiem z czego może wynikać. Chcę pograć ze znajomymi w BF 2042 i do tego miał służyć portal w tej grze. Zrobiłem serwery i przy próbie hostowania pojawia się komunikat "Bląd, przekroczona globalna ilość gier". O co chodzi, to mam czekać w kolejce kiedy się zwolni miejsce czy co? jaki sens takiego serwera kiedy nie można go postawić wtedy gdy wszyscy chcemy grać, i mamy czekać. Co jest grane. Czy ktoś miał takie problemy. Zna ktoś może rozwiązanie.Wcześniej stawiałem serwer i się uruchamiało i było ok. a teraz od przeszło tygodnia coś się stało że wyskakuje taki komunikat. Proszę o pomoc i dziękuję za ewentualne wsparcie.997Views0likes4CommentsBF 2042 brak możliwości zalogowania...
Szanowni, może ktoś będzie potrafił mi pomóc bo EA zlewa ciepłym wiadomo czym... Mam konsolę Xbox series X, po uruchomieniu BF 2042 nie mogę się zalogować do serwera. Ciągle "wisi" ekran ładowania. Pomoc Xbox okazała się bardzo profesjonalna i pomogli sprawdzić wszystko co może leżeć po stronie konsoli. Nie pomogło. Polecili kontakt z EA ale mimo wysyłania szeregu maili nie mam żadnej odpowiedzi. Czy ktoś miał podobny problem?41Views0likes1CommentBF2024 na EA Play, BF6 beta Steam - Free Pass - nagrody
Cześć, Mam pytanie związane kontami w Battlefield, otóż na Beta Testach BF6 grałem na platformie Steam (jest ona podpięta pod konto EA), grę Battlefield 2042 mam zakupioną na EA Play - czy jeżeli kupię finalnie Battlefield 6 na platformie Steam to otrzymam bez problemów nagrody zarówno z bety jak i z free passa w BF2042 w Battlefield 6 pomimo tego, że grałem w obie gry de facto przez inne platformy (ale podpięte pod jedno konto EA) czy może być z tym problem? Dziękuje i pozdrawiam86Views0likes2Comments
Featured Places
Battlefield
Sprawdź społeczność EA Forums dla serii Battlefield.Battlefield 6
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach dotyczących gry Battlefield 6 na forach społeczności.Battlefield Centrum informacji o grze
Znajdź wszystkie potrzebne informacje o Battlefield tutaj!Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.