Jak kod mógł zostać wykorzystany na innym koncie?
Kod posiadałem tylko ja i to napewno jest to konto nie ma innej opcji!
To konto jest/było przypisane do mojej mamy i to ona podawała tam swojego gmail jako rodzic i tak ponoć wyskakuje w waszym systemie problem jest taki że nie ma tam The Sims 4 i podobno nigdy nie była na nim pobrana jest to nie możliwe bo gdy zakładałem konto Origin posiadałem jedno konto i to na nim napewno były pobrane simsy nie ma innej opcji.
I teraz wy chcecie mi powiedzieć że 150zł jak na tamte czasy przepadło?! Jest to niedorzeczne! Czyli czysto TEORYTYCZNIE firma EA games mnie okradła ponieważ ja wydałem 150zł a gry nie mam ponieważ nie ma jej na koncie na którym powinna być, w grę pograłem chwilę i już przepadła?!
Wy jako Ogromna firma powinniście być zabezpieczeni na takie wypadki albo chociaż zwrócić mi kod dostępu do gry The Sims 4 ponieważ jak operator mi powiedział "Płyta jest tylko nośnikiem i bez kodu dostępu nic nie zrobię". Po za tym jeżeli sprzedajecie produkt który ma być "Wielokrotnego użytku" to powinien być zabezpieczony a nie jak niestety wasz kodzik latający po opakowaniu który w każdej chwili może niestety wypaść. Dla was jako firmy danie mi kodu dostępu do gry którą zakupiłem nie obciąży waszego portfela ale dla mnie w tym momęcie wydanie ok 100zł na grę będzie ogromnym wydatkiem.
"Odpowiedzialność za przypisanie kodu aktywacyjnego gry do konta EA po otwarciu pudełka oraz przechowywanie tegoż kodu spoczywa w pełni po stronie klienta." Jest to gdzieś napisane w regulaminie? Jeśli tak to poproszę numerek pozycji tego zapisu.
@EA_Ataashi czekam na odpowiedź
Pozdrawiam