Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
5 years ago

Re: The Sims 4 ps4 brak postępu w grze

Hej @Dark_ambient94 

Zrzut ekranu pochodzi z telefonu, czy na konsoli trofea również nie zaliczają się?

Niestety nie mamy możliwości przypisywania trofeów w PSN. Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że czasem pojawiają się one z opóźnieniem (np. podczas zdobywania innych trofeów w innych grach 🙂 ). 

7 Replies

• Zrzut pochodzi z telefonu bo tak mi było wygodniej. Trofeum nie ma nigdzie, przy the sims jest 0. W innych grach naliczają się cały czas. Gram na tym ps w simsy od ponad 2 lat, a postępu nie ma

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @Dark_ambient94

Moze sprobuj wyczyscic cache gier (w tym simsów) - mała nadzieja ze to coś da ale zabieg jest prosty, szybki i mało kłopotliwy.
    Wyłacz kompletnie konsole - odlącz ja od prądu . odczekaj 2- 3 minuty i włacz ja ponownie.
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    5 years ago

Hej @Dark_ambient94 

Myślę, że ta klasyfikacja w ogóle nie dotyczy gier serii The Sims. Na komputerach PC także nie zapisują się trofea, ani punkty  i nigdy się nie zapisywały.

Pozdrawiam. 🙂

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Dzięki za odpowiedź @Dark_ambient94 🙂

Czy w innych grach od EA trofea pojawiają się poprawnie? Jeśli tak, to w jakiej grze od EA otrzymałaś ostatnio trofeum? 🙂 (przy pucharku znajdziesz datę kiedy został on przyznany) 

• @EA_KubaTak pojawiają się poprawnie. Ostatnio 8 marca 2020 15:38 w Badland, wtedy też grałam. Od tamtej pory przez kwiecień - czerwiec nie używałam ps, od połowy czerwca korzystam grając tylko w This Sims i nic ☹️ nie przeszkadza mi to, natomiast ciekawi mnie z czego to wynika 🤔

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @Dark_ambient94 

Dzięki za odpowiedź 🙂 Badland akurat nie jest grą EA 😉

Czy w swoim zapisie gry używasz kodów?

Wygląda na to, że nie będą one zaliczane jeżeli na Twoim aktualnym zapisie zostały wpisane kody. Tutaj odpowiedź SimGuruNick na ten temat. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago
7,570 Posts