Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
2 years ago

Re: The Sims 4 Edycja Limitowana - znikła mi z konta EA app

@megi82

Edycja limitowana - wyjasnienie tutaj
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Utracilam-The-sims-4-Edycje-Limitowana-poprzez-EA-app-i/m-p/12410144#M19554

Braki dodatków na koncie
Wyczyść cache EA - znajdz opcje tyutaj
https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/WSZYSTKIE-USTAWIENIA-w-aplikacji-EA/td-p/12381338/jump-to/first-unread-message

Utracony bonus za ostatni dodatek
RTV EURO AGD ukradła wszyskim graczom bonusy za kupno gry - reklamacja do nich i omijać ich sklep z daleka
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Brak-Dodatkowej-Zawratosci-Razem-Razniej/m-p/12393975#

Wywalanie do pulpitu - prawdopodobnie nieaktualne mody w grze
Wysuń cały folder The Sims 4 z Dokumentow na pulpit .
Ścieżka do tego folderu w Win10
Kliknij ikonkę Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programów co się otworzą wybierz i kliknij > System > nastepnie wybierz: "Ten komputer" > dysk C > Użytkownicy > nazwa komputera albo twoje imię > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4

Napraw gre
EA ap otworz Biblioteka - kliknij trzy kropki na okładce gry- opcja Napraw

Włącz grę i jeśli sie otworzy zacznij nową grę byle jakim simem i sprawdź czy w iej jakies błedy masz te błędy
- Jeśli błędy znikly wyjdź z gry i usuń z nowo powstałego folderu TS4 w Dokumentach nastepujące foldery: Saves i Tray.
- Następnie skopiuj swój stary folder Saves z pulpitu i wklej go do tego nowego folderu gry.- Zrób to sam z folderem Tray - to twoja biblioteka - oraz jeśli masz w starym folderze na pulpicie taki plik TrayDeleteItems to przeklej go tez do nowego folderu gry.
-. Jeśli miałaś jakieś mody nie dodawaj ich na razie do nowego folderu gry. Być może błąd ten wywołał jakiś nieaktualny mod czy CC . Będziesz na 100% potrzebowała ich nowych wersji już dostosowanych to ostatnich aktualizacji. .
.Włącz grę i sprawdź czy błąd zniknął .w starym sejfie. Jednak jeśli miałaś jakieś obiekty CC w domach ( meble itp. ) to stary sejf mógł się zbugować

2 Replies

• megi82's avatar
    megi82
    2 years ago

nieprawda baru tiki nie mam utraciłam go po przejściu z origin przymusowym na EA app. Utraciłam także z Thev sims 4 wiejskiej sielanki "zajęty gnom" z licealnych lat "streamera" itd. Z gry mnie wyrzuca i wyskakują wiadomości o brakującej zawartości. Utraciłam także z The sims storę zakupione. Utraciłam także the sims średniowiecze mimo ze do dziś mam fakturę za jego kupno - musiałam ponownie kupić te gre. Teraz EA próbuje mnie zmusić do ponownego kupna podstawki The sims 4 by odzyskać możliwość grania stabilnego bez komunikatów o brakującej zawartości w The sims 4. W simsach mam ciągle znikającą zawartość - znikają mi nawet całe elementy z dodatków. Oszuści mają bałągan na banku danych - w nocy z 24 na 25 grudnia wpisałam kod The sims 4 edycji limitowanej a nie sim city 2000 co widnieje na koncie u mnie. Oszuści wyśle skan kodu itd do rzecznika praw klienta jeśli nie odzyskam utraconych gier - choćby z the sims średniowiecze mnie naciągali na ponowne kupno.....nie mogę grać wywala mnie do pulpitu.

Opcje zx naprawami gry wykonałam wszystkie dodatkowo nawet system przywróciłam parę razy w laptopie cały czas te same błędy na EA. Dla porównania na steam nigdy nic nie straciłam i gry śmigają bez zakłóceń 

• megi82's avatar
    megi82
    2 years ago
    @kreatora a modów nie posiadam od lat nie instaluje żadnych modów. I na origin nie miałam żadnych problemów a tu tracę zawartość i nie nie idzie tego naprawić - a EA jest podłe lekceważy nawet czat ..... jeśli to czyta ktoś z EA za 14 dni jak nie odzyskam zawartości sprawę oddam do rzecznika praw klijenta....bo w grę nawet się nie da grać bo znikają obiekty z gry.... modów nie posiadam. Na originie fakt był błąd bo wyświetlały mi się the sims 4 podwójnie osobno standardowa i limitowana a tu ewidetnie ktoś mi usunął z konta zakup z dnia 24.12.2014 r gry The sims 4 i znikła mi też cała gra the sims średniowiecze mimo ze mam fakturę i musiałam ja ponownie kupić. Ogólnie całe konto EA app jest nei grywalne. Na steamie mam mase gier i steam nie oszukuje klijenta tak jak EA i atm wszystko mi działa - szkoda ze nie znałam tej aplikacji przed kupnem the sims 4 bo nawet bym nie zakłądała konta na Ea

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 18 hours ago
7,582 Posts