Forum Discussion

Re: Błąd pobierania

Znalazłam obejście tego problemu. Pobrałam Sims 4 ze Steama i EA App był w stanie pobrać dodatki już bez błędu. Nie jest to moim zdaniem rozwiązanie, bo przez ten czas jak borykałam się z problemem, to zdążyłam zauważyć, jak wiele osób ma problem i to nie tylko z grą Sims 4. Gdyby Sims 4 nie było dostępne do pobrania za darmo, to musiałabym je jeszcze raz kupić na Steamie, żeby gra działała. Nie mam jednak siły brnąć dalej w ten temat, zamykam wątek.

3 Replies

• paulaaw01's avatar
    paulaaw01
    2 years ago

Witam, zrobiłam to samo. Pobrałam The Sims 4 ze Steama i wtedy przez EA  App można było pobrać dodatki, no ale co z tego jak włączając Simsa nie włącza mi się wersja z dodatkami tylko podstawowa wersja Sims 4. Tobie się włącza z dodatkami?

• Spróbowałem zorbić to samo ale też nie działa. Przy próbie odpalenia przez steam automatycznie uruchamia EA app i ponownie wyskakuje błąd. Problem nadal nie rozwiązany. Przy okazji nie mogę uruchomić żadnej innej zainstalowanej gry, aplikacja każdą z nich uważa że nie jest zainstalowana. Najbardziej rozczarowany jestem grą Jedi Survior którą kupiłem przez jedyne konto jakiego używam, mam normalnie w bibliotece pokazane że jestem posiadaczem gry i nawet podaną ilość spędzonych godzin w grze, a przy próbie uruchomienia najpierw wyskakuje komunikat o braku zainstalowanej gry po czym przy próbie jej pobrania komunikat, że gra należy do innego gracza i nie jestem jej posiadaczem. 

Wszystkie te problemy zaczęły się od ostatniej aktualizacji apki EAapp pod koniec października, więc na pewno nie jest to problem komputera osobistego, wcześniej wszystko normalnie działało. 

• @paulaaw01 Dziwne, może te dodatki się pobrały, ale nie zainstalowały?

@MrBenson17 Przykro mi to słyszeć, moja znajoma też ma problem z jedną z gier i nie może jej pobrać ani grać. Tutaj już żaden steam nie pomoże. Może warto, żebyś założył oddzielny wątek i niech ktoś doradzi, gdzie można się odezwać z prośbą o pomoc, ja nie znalazłam żadnego kontaktu do EA. Kiedyś była ta infolinia, a teraz totalna klapa... zero pomocy i odpowiedzialności 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,580 Posts