Re: Mody - nie pokazują się/ nie działają.
Witaj @xnyacatx2115
Wyżej odpowiedziałam co trzeba zrobić i podałam ci link do poradnika: https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863
Odpowiedziałam też też, że na oficjalnym forum EA nie poruszamy tematów związanych z modami dla dorosłych (typu "wicked sims"), jedynie mogę dodać, że na pewno te mody masz w grze nieaktualne.
Także inne modyfikacje dotyczące budowy, rozgrywki, czy CAS (np. mod na ilość kolumn), mogą być zepsute, a każda z nich wpływa na całą grę (nie tylko na jej fragment), dlatego na przykład gdy mod na ilość kolumn w CAS jest zepsuty to możesz mieć błędy także w trybie budowy, itd... np....
Także niektóre meble CC niedawno musiały zostać zaktualizowane, jeżeli ich nie aktualizowałaś w grze - czyli nie pobrałaś ich nowych wersji bezpośrednio ze stron twórców to mogą być zepsute....
Niestety nie wiem, co masz w grze i kiedy te mody oraz obiekty CC pobierałaś, a także kiedy one zostały stworzone.
Jedynym sposobem na pozbycie się wszystkich zepsutych modów/CC z gry jest ręczne ich sprawdzanie w grze - czyli przekładanie ich do gry małymi partiami, po parę sztuk i sprawdzanie jak się zachowuje gra.
Wszystko masz dokładnie opisane w poradniku. 🙂
Pozdrawiam.