Forum Discussion

Re: Jak skasować profil gry na Xbox

Witaj @kosmitka214,

Dzięki za zapytanie. Czy możesz sprecyzować, co dokładnie chciałabyś skasować? Czy chodzi ci o sam zapis gry?

W przypadku kiedy ciężko Ci będzie odpowiedzieć na powyższe pytanie, możesz po prostu napisać, co chciałabyś osiągnąć, kiedy skasujesz profil? Mam nadzieję, że uda się nam znaleźć odpowiednie rozwiązanie. 

5 Replies

• Chodzi o zapis gry jak grałam to zawsze zapisywałam grę tak jak na komputerze i potem tym zapisem dalej się wchodzi do gry i teraz bym chciała go skasować ponieważ użyłam kodu ktury mi zepsuł grę i teraz nie mogę przełączać w relacjach rodziny nie przeskakuje mi z lewej na prawa po tym kodzie i dflatego chciałam ta grę skasować i zacząć grać od nowa bez kodów a propo czy rozpoczęcie na nowo tej gry zlikwiduje ten problem czy będzie trzeba coś jeszcze zrobić? 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@kosmitka214

Na ekranie głównym wybierz Moje gry i Aplikacje (Programy)
    Podświetl grę, naciśnij przycisk Menu na kontrolerze, a następnie wybierz Zarządzaj grą i dodatkami.
    Zaznacz "Zapisane dane", wybierz swój tag gracza, a następnie wybierz "Usuń wszystko", aby usunąć wszystkie zapisy (lokalne i w chmurze) dla tej gry- aby usunąć uszkodzone dane zapisu

Uruchom ponownie konsolę.

Nie jestem pracownikiem EA

• Jest tylko opcja usuń z konsoli i usuń wszędzie i pisze ze jak wybiorę usuń wszędzie to spowoduje nieodwracalne usunięcie wszystkich moich danych dotyczących gry lub aplikacji i jeśli aplikacja ma dostęp lub wspoluzytkuje zapisane dane z innymi wersjami lub grami albo aplikacjami po usunięciu te dane także mogą zostać skasowane to co mam wybrać żeby znów czegoś nie popsuć? 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@kosmitka214

Jesli po wejsciu w Zarzadzaj grą i dodatkami masz opcje "Saved Data" (Zapisane dane) i dalej opcje Usuń wszystko to usunie twoje sejfy i ewentualnie bibliotekę.(Obiekty w bibliotece mozesz zabezpieczyc wysylając je do Galerii gdzie zostaną przechowane pod profilem w twoim katalogu)
    Te ostrzezenie raczej dotyczy takich gier gdzie zapisuje sie w chmurze punkty i osiagniecia gracza. (dostep do odblokowanej broni, czy czarów ) ktore gracz rzeczywiscie straci w wypadku gier wojennych. Simsow to nie dotyczy.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,202 PostsLatest Activity: 14 hours ago