Forum Discussion

Olinek7562's avatar
2 years ago
Solved

Aktualizacja usunęła dodatki !

Cześć po aktualizacji 6.06.2024r. Zostały mi usunięte wszystkie dodatki z gry. Nie mam pojęcia co mogę zrobić aby je odzyskać. 

• Z reguły, jeśli nie widzicie gier lub dodatków na koncie oznacza to, że logujecie się do niewłaściwego konta.

Od kiedy gra The Sims 4 jest darmowa, jest ona dostępna do pobrania dla każdego konta a w historii transakcji widoczny jest jej zakup za 0 PLN. 

Spróbujcie się zatem zalogować za pomocą innego adresu email oraz za pocą innego EA ID, czyli pseudonimu w grach. W przypadku dalszych problemów z wpisaniem właściwych danych, proszę skontaktujcie się z nami bezpośrednio.

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Olinek7562 

Czy dodatki wyswietlają się w Twojej Bibliotece EA app z informacją, że sostały usunięte, czy też nie widzisz ich wcale zarówno w EA app jak i w grze?

• Nexuoxx's avatar
    Nexuoxx
    2 years ago

Także usunęło mi wszystkie dodatki które zakupiłam (oraz "edycja specjalna" lub podobna nazwa także zniknęła i mam edycje standardową po aktualizacji). Próbowałam naprawiać grę klikając "napraw" w aplikacji EA, odinstalowywać i instalować, próbować wpisać kody dodatków które kupiłam jako płyte (niektóre kupiłam ze strony), szukać w bibliotece The Sims 4 dodatków i nic nie udawało się. teraz znalazłam tą stronę, i proszę o pomoc bo dużo pakietów straciłam. I mam jeszcze pytanie, czy niektórym z was także po zalogowaniu się po aktualizacji nie mieliście profilowego i twój nick to było twoje konto EA ID? Proszę o pomoc, będe bardzo wdzięczna

• Nelsoon0809's avatar
    Nelsoon0809
    Seasoned Newcomer
    7 months ago

Ja także potrzebuje pomocy, bo zaktualizowaniu danych zmienieniu nazwy i emailu zalogowałam się w aplikacji i dałam pobierz pobrało mi simsy na ea i zaktualizowało i tylko jeden dodatek się zapisał też który ostatni kupowałam a gdzie reszta 11 dodatków? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    7 months ago

Hej @Nelsoon0809 

Z opisu wynika, że logujesz się na inne konto EA. 

Sprawdź proszę czy dodatki pojawią się na koncie jeśli zalogujesz się starym adresem email. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    7 months ago

Z reguły, jeśli nie widzicie gier lub dodatków na koncie oznacza to, że logujecie się do niewłaściwego konta.

Od kiedy gra The Sims 4 jest darmowa, jest ona dostępna do pobrania dla każdego konta a w historii transakcji widoczny jest jej zakup za 0 PLN. 

Spróbujcie się zatem zalogować za pomocą innego adresu email oraz za pocą innego EA ID, czyli pseudonimu w grach. W przypadku dalszych problemów z wpisaniem właściwych danych, proszę skontaktujcie się z nami bezpośrednio.

• Nelsoon0809's avatar
    Nelsoon0809
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

nie ma juz konta ze starym emailem,to jest moje jedyne konto

• xOlenkax's avatar
    xOlenkax
    Rising Newcomer
    2 months ago

Ja mam jedno konto. Gram na PS5. Nie mam opcji zalogowania się inaczej, też straciłam dodatki 🙈. Dodatkowo przy każdym uruchomieniu gry resetuje mi poziom aspiracji (np. Kustosz- znalazłam już wszystkie elementy kolekcji a dzisiaj po uruchomieniu gry pokazuje 0/25). Nie mogę układać pierwiastków w gablocie. To jest jakaś farsa 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 2 hours ago