Forum Discussion

Olinek7562's avatar
1 year ago
Solved

Aktualizacja usunęła dodatki !

Cześć po aktualizacji 6.06.2024r. Zostały mi usunięte wszystkie dodatki z gry. Nie mam pojęcia co mogę zrobić aby je odzyskać. 

• Z reguły, jeśli nie widzicie gier lub dodatków na koncie oznacza to, że logujecie się do niewłaściwego konta.

Od kiedy gra The Sims 4 jest darmowa, jest ona dostępna do pobrania dla każdego konta a w historii transakcji widoczny jest jej zakup za 0 PLN. 

Spróbujcie się zatem zalogować za pomocą innego adresu email oraz za pocą innego EA ID, czyli pseudonimu w grach. W przypadku dalszych problemów z wpisaniem właściwych danych, proszę skontaktujcie się z nami bezpośrednio.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Olinek7562 

Czy dodatki wyswietlają się w Twojej Bibliotece EA app z informacją, że sostały usunięte, czy też nie widzisz ich wcale zarówno w EA app jak i w grze?

• Nexuoxx's avatar
    Nexuoxx
    1 year ago

Także usunęło mi wszystkie dodatki które zakupiłam (oraz "edycja specjalna" lub podobna nazwa także zniknęła i mam edycje standardową po aktualizacji). Próbowałam naprawiać grę klikając "napraw" w aplikacji EA, odinstalowywać i instalować, próbować wpisać kody dodatków które kupiłam jako płyte (niektóre kupiłam ze strony), szukać w bibliotece The Sims 4 dodatków i nic nie udawało się. teraz znalazłam tą stronę, i proszę o pomoc bo dużo pakietów straciłam. I mam jeszcze pytanie, czy niektórym z was także po zalogowaniu się po aktualizacji nie mieliście profilowego i twój nick to było twoje konto EA ID? Proszę o pomoc, będe bardzo wdzięczna

• Nelsoon0809's avatar
    Nelsoon0809
    Seasoned Newcomer
    1 year ago

Ja także potrzebuje pomocy, bo zaktualizowaniu danych zmienieniu nazwy i emailu zalogowałam się w aplikacji i dałam pobierz pobrało mi simsy na ea i zaktualizowało i tylko jeden dodatek się zapisał też który ostatni kupowałam a gdzie reszta 11 dodatków? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 year ago

Hej @Nelsoon0809 

Z opisu wynika, że logujesz się na inne konto EA. 

Sprawdź proszę czy dodatki pojawią się na koncie jeśli zalogujesz się starym adresem email. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

Z reguły, jeśli nie widzicie gier lub dodatków na koncie oznacza to, że logujecie się do niewłaściwego konta.

Od kiedy gra The Sims 4 jest darmowa, jest ona dostępna do pobrania dla każdego konta a w historii transakcji widoczny jest jej zakup za 0 PLN. 

Spróbujcie się zatem zalogować za pomocą innego adresu email oraz za pocą innego EA ID, czyli pseudonimu w grach. W przypadku dalszych problemów z wpisaniem właściwych danych, proszę skontaktujcie się z nami bezpośrednio.

• Nelsoon0809's avatar
    Nelsoon0809
    Seasoned Newcomer
    9 months ago

nie ma juz konta ze starym emailem,to jest moje jedyne konto

• xOlenkax's avatar
    xOlenkax
    Rising Newcomer
    9 months ago

Ja mam jedno konto. Gram na PS5. Nie mam opcji zalogowania się inaczej, też straciłam dodatki 🙈. Dodatkowo przy każdym uruchomieniu gry resetuje mi poziom aspiracji (np. Kustosz- znalazłam już wszystkie elementy kolekcji a dzisiaj po uruchomieniu gry pokazuje 0/25). Nie mogę układać pierwiastków w gablocie. To jest jakaś farsa 

• jenore's avatar
    jenore
    Newcomer
    6 hours ago

Wlasnie mam ten problem. jezeli chodzi onazwe zostala ona zmieniona na inna. wiem ze tomoje konto poniewaz sa tam moje rodziny lecz dodatkow brak.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,685 Posts