6C3T-CSHE-DZE5-5 years agoRe: TS4_x64.exe - Błąd aplikacji. Aplikacja nie została właściwie uruchomiona...Witaj @amelka042011 spróbuj z tego coś zrobić tam masz instrukcje https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Gra-The-Sims-4-uruchomienie-niemozliwe/m-p/9593879#M8385Nie jestem pracownikiem EA
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 54 minutes ago7,570 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 54 minutes ago7,570 Posts
Recent DiscussionsThe sims 4 nie chcą się uruchomić Gdy chcę włączyć grę pojawia mi się czarny obraz i nic więcej się nie dzieje. Gdy wychodzę z tego czarnego ekranu pojawia się komunikat, że wystąpił błąd który uniemożliwił uruchomienie gry. Proszę o...Zmiana ID Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...Bal Licealny w "Licealne lata" hej, nie działa mi bal licealny, nie mam go w kalendarzu., wszystkie inne wydarzenia związane z dodatkiem takie jak sprawdziany itd. mam. Jestem nawet zapraszana na imprezę przed balem, ale nie prz...problemy ze stabilnością rozgrywki w the sims 4 Witam Mam wszystkie dodatki, pakiety i akcesoria (pomijam zbędne kolekcje które niczego istotnego nie wnoszą). Od kilku miesięcy (jeśli nie od samego początku kiedy to wykupiłem wersję cyfrową sims4...Brak możliwości zajmowania się niemowlakiem Po powrocie simki do domu z pracy, nie mogę zajmować się dzieckiem, brak interakcji, jedynie gdy przełaczy się na niemowlaka są minimalne możliwosci interakcji.