Forum Discussion

Re: game security violation (#00000014)

naprawiłam program atni-cheat, naprawiłam pliki gry, przeinstalowałam origin, zaktualizowałam wszystko co możliwe, dodałam cały katalog origina do zaufanych w antywirusie, wyłączyłam zapore systemu windows, według menadżera zadań w tle nie ma nic włączonego poza niezbędnymi rzeczami, włączam gre z origina zamiast z pulpitu, próbuje też ją włączać bez uruchamiania programów typu discord itp. jednak efekt jest ciągle ten sam, ciągle ten sam błąd

Liczę też na szybką odpowiedź bo już mam parę dni w plecy w związku z pakietami z eventu z Lobą 😉

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Dzięki za odpowiedź @weylina i podanie dotychczas wykonanych kroków 🙂

Opierając się na dotychczas wykonanych krokach i sugerowanych rozwiązaniach z ze strony EAC, sprawdź jeszcze:

1. Czy są pobrane najnowsze aktualizacje systemu operacyjnego 

2. Czy na komputerze zainstalowane są najnowsze aktualizacje VC++ (link)

3. Wykonaj skan systemu za pomocą kontrolera plików systemowych 

Ostatecznie, jednym z zalecanych kroków jest ponowna instalacja systemu operacyjnego. Zdaję sobie sprawę, że jest to dość drastyczny krok, nie mniej jest on wymieniony jako jeden z kroków na stronie EAC, oraz znalazłem na angielskim forum potwierdzenie tego, że rozwiązało to problem innego użytkownika, który borykał się z tym problemem.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,436 PostsLatest Activity: 4 days ago