Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
4 years ago

Re: EA APP NIE WIDZI ZAINSTWALOWANEJ GRY

Hej @maatheew 

Co dzieje się dokładnie kiedy próbujesz zainstalować grę ponownie?

Spróbuj usunąć z komputera aplikację EA Desktop App, wcześniej usuwając pamieć podręczną aplikacji z poziomu Windows: 

W systemie Windows 10

Jeśli nie jesteś w stanie otworzyć aplikacji EA Desktop, możesz również wykonać opisane poniżej kroki, aby wyczyścić pamięć podręczną.

1. Otwórz menu Start.
  2. Znajdź EA i kliknij strzałkę w dół, aby rozwinąć listę.
  3. Wybierz Odzyskiwanie aplikacji.
  4. Na ekranie pojawi się okno potwierdzenia.
  5. Kliknij Czyszczenie pamięci podręcznej.

Następnie uruchom jako administrator aplikację Xbox i wybierz uruchomienie/instalację dowolnej gry EA. 

5 Replies

• Po prostu, instaluje sie caly czas i nawet 1% nie wbija, czytalem, ze tak wiele osob ma a ja nie moge grac w taki sposob w zadna gre

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @maatheew 

Sprawdź proszę czy problem będzie występował po zastosowaniu kroków, które wymieniłem powyżej.

• No i co mam zrobic? place pieniadze i nie moge grac bo na waszej aplikacji nie da sie nic pobrac

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @maatheew 

Dzięki za odpowiedź i wykonanie dotychczasowych kroków. 

Upewnij się zatem, że zarówno aplikacja Xbox, jak i EA Desktop App są dodane do wyjątków zapory sieciowej Windows jak i do programu antywirusowego. 

Jeśli problem będzie się utrzymywał po dodaniu wyjątkó utwórz nowe konto administratora w Windows 10 i sprawdź czy problem będzie pojawiał się również tam. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,341 PostsLatest Activity: 9 hours ago