Forum Discussion

pawkoGOAT's avatar
7 months ago

Cheaterzy w FC 25

Witam, w fc 25 jest gigantyczny problem z cheaterami, spotykam przynajmniej dwóch na każde fut champions i za każdym razem nagrywam taki mecz i reportuje go manualnie na stronie ea wraz z linkiem do google drive gdzie znajduje sie nagranie (nie mozna wstawiac zadnych plikow na stronie do reportowania) Moje pytanie jest takie: Czy jest możliwość zobaczyć czy gracze których zgłosiłem za cheatowanie zostali zbanowani, zawsze jak reportuje kogos za wulgarny język na chatcie tektstowym to jakoś nie ma problemu wysłać mi automatycznego emalia z informacja ze ea podjelo dzialania i zbanowala gracza ale z cheaterami jakoś sie to nie dzieje. Przyznam, ze mam juz troche dosc grania przeciwko ludziom którzy jawnie oszukują, a firma ma w to głęboko wywalone i najprawdopodobniej nawet ich nie banuje. Jeżeli ktoś tutaj z pracowników ea którzy to potencjalnie czytaja ma moc sprawcza albo jakies wieksze mozliwosci to prosze o przejrzenie tych filmików z gier z cheaterami i jakies potwierdzenie czy oni zostali juz zbanowani albo czy beda zbanowani po tym wpisie, naprawde trace juz nadzieje na poprawe i mysle zeby odpuscic sobie na dobre, pozdrawiam.

7 Replies

• @pawkoGOATSiema, znając Ea pewnie zaraz usuną Ci te linki, ponieważ to jest naruszenie danych Rodo. Dadzą Ci link do strony gdzie zgłaszać i tyle. A czy to działa to już inna inszość :D A jeśli chodzi o filmy, możesz wklejać linki z youtube  np

• No nie spodziewam sie niczego innego, śmieszna sprawa, że w pierwszym meczu po tym poście znowu trafiłem na cheatera, który dał sobie 99 wszystkiego i ładuje power shoty z 30 metrów, a mój bramkarz sie nawet nie rzuca i stoi gdzies obok bramki xd, moi piłkarze tez mają 0 tempa, a jak oddałem jeden strzał to oczywiście też jakbym mial 0 finishingu i oddał go na czerwonym timingu 😢

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    7 months ago

@pawkoGOATNic nie poradzimy, cała nadzieja w UFL czyli w konkurencji. Być może jak zaczną czuć się mniej pewnie, zaczną pracować nad swoim produktem. Tej  wersji już pewnie i tak nic nie uratuje

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @pawkoGOAT 

Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić:

Zgłaszanie oszustw, nękania i nielegalnych treści

Możliwość zgłoszenia graczy poprzez EA app.

Spoiler

EA app

1. Otwórz listę znajomych.
    2. Kliknij przycisk Dodaj znajomego.
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić.
    4. Kliknij jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika.
    5. Kliknij … obok nazwy profilu.
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie.
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza.
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu.
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy.
    10. Kliknij Wyślij.

Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" . Na Answers HQ nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania. 

Dziękujemy za współpracę! 

• Dejvvooo's avatar
    Dejvvooo
    Rising Novice
    7 months ago

Jedyne co jest sprzeczne z waszą polityką to banowanie cheaterów, albo chociaż robienie coś w tym kierunku, bo nie robicie z tym nic, a oszustów co raz wiecej. 

• dragon19830's avatar
    dragon19830
    New Traveler
    7 months ago

To tak jak ja zgłaszałem że konto mi schakowano. Wszystkie wymienne karty poszły w piz..u. zgłosiłem To a oni po 2 dniach zablokowali mi fc companion bo niby bota używałem a Wszystkie sprawy do załatwienia odchaczyli jako załatwione. Ani rekompensaty ani maila co się stało.

• @Dejvvooo 2 tygodnie minely a kompletnie nic sie nie zmieniło, ostatnie fut champions 4 cheaterów xd, przed chwila wysylalem reporta na jakiegos goscia co cheatowal w kwalifikacjach do fc i po dodaniu go do znaj, gosc pisal tak jakby byl uposledzony w stopniu przynajmniej umiarkowanym, wiec jezeli tacy ludzie moga sobie na luzie znalezc cheaty i je pobrac i grac bez bana pewnie przez przynajmniej miesiac to jest to niesamowite, zadna inna firma nie ma tak wywalone na cheaterow jak ea

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.877 PostsLatest Activity: 12 hours ago