Cheaterzy w FC 25
Witam, w fc 25 jest gigantyczny problem z cheaterami, spotykam przynajmniej dwóch na każde fut champions i za każdym razem nagrywam taki mecz i reportuje go manualnie na stronie ea wraz z linkiem do google drive gdzie znajduje sie nagranie (nie mozna wstawiac zadnych plikow na stronie do reportowania) Moje pytanie jest takie: Czy jest możliwość zobaczyć czy gracze których zgłosiłem za cheatowanie zostali zbanowani, zawsze jak reportuje kogos za wulgarny język na chatcie tektstowym to jakoś nie ma problemu wysłać mi automatycznego emalia z informacja ze ea podjelo dzialania i zbanowala gracza ale z cheaterami jakoś sie to nie dzieje. Przyznam, ze mam juz troche dosc grania przeciwko ludziom którzy jawnie oszukują, a firma ma w to głęboko wywalone i najprawdopodobniej nawet ich nie banuje. Jeżeli ktoś tutaj z pracowników ea którzy to potencjalnie czytaja ma moc sprawcza albo jakies wieksze mozliwosci to prosze o przejrzenie tych filmików z gier z cheaterami i jakies potwierdzenie czy oni zostali juz zbanowani albo czy beda zbanowani po tym wpisie, naprawde trace juz nadzieje na poprawe i mysle zeby odpuscic sobie na dobre, pozdrawiam.