Forum Discussion

Re: Problem fifa ultimate team serwery

Tak zrobiłem nowy skład z inną formacja z innymi rolami zawodników, oraz użyłem kompletnie innych zawodników oraz usunąłem stare składy zrobiłem wszytko co było pokazane w poradniku i dalej to samo 

w załączniku wysyłam ocenę połączenia

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Podsyłam dalsze wskazówki. Wykonaj: 

- reset routera

Spoiler
    Wyłącz swój ruter i odłącz go od prądu. Odczekaj mniej więcej minutę, po czym podłącz z powrotem kabel zasilania, włącz urządzenie i spróbuj ponownie nawiązać połączenie.

- Włącz jakość usługi (QoS) na swoim routerze

Spoiler
    To bardziej zaawansowana zmiana w sieci, dlatego aby uzyskać szczegółowe instrukcje, wykonaj kroki opisane w instrukcji obsługi routera.

Na niektórych routerach dostępna jest opcja QoS umożliwiająca ustawienie priorytetów dla określonego ruchu sieciowego. Ustalenie priorytetów ruchu sieciowego w grze EA SPORTS FC™ 24 może sprawić, że połączenie będzie szybkie (niższy ping) i niezakłócane przez inny ruch w tym paśmie (mniej utraconych pakietów i mniejsza zmienność opóźnienia).

Jeśli udostępniasz swoją sieć innym osobom lub w tym samym czasie używasz jej do różnych rzeczy, pomoże ci to zapewnić odpowiednią przepustowość dla pakietów danych gry.

Wypróbuj inny system nazw domenowych (DNS)

Spoiler

Twój operator Internetu (ISP) przekłada adresy internetowe ze zrozumiałych dla ludzi (np. help.ea.com) na zrozumiałe dla komputerów (ciąg cyfr) za pomocą czegoś w stylu odwrotnej książki telefonicznej zwanej systemem nazw domenowych.

Jeśli coś jest nie tak z DNS, z którego korzystasz, możesz mieć ogromne problemy z połączeniem internetowym.

Zmiana na inny DNS to techniczna sztuczka, która może pomóc ci, jeśli twój DNS zawodzi.

Oto kilka darmowych opcji, jeśli chcesz dokonać zmiany:

EA nie jest właścicielem i nie prowadzi Google DNS ani Open DNS i nie może w żaden sposób modyfikować ich stron ani używanych przez nie systemów. Użytkownik korzysta z tych stron i ich serwerów DNS na własną odpowiedzialność.

Zauważyliśmy też, że część graczy może grać online, po odblokowaniu portów w ustawieniach routera.

Spoiler
    To bardziej zaawansowana zmiana w sieci, dlatego aby uzyskać szczegółowe instrukcje, wykonaj kroki opisane w instrukcji obsługi routera.

Witryna Port Forward, choć nie jest witryną EA, jest ogólnie dość solidnym miejscem do sprawdzenia i upewnienia się, że masz otwarte odpowiednie porty dla wszystkich gier, w które grasz. Porty dla EA SPORTS FC™ znajdziesz tutaj.
  • hwbqm80zmpzi's avatar
    hwbqm80zmpzi
    Seasoned Novice
    6 months ago

Jak już pisałem wyżej, mój internet został dokładnie sprawdzony i nie ma z nim żadnych problemów i już wykonywałem wszystkie z powyższych kroków, widocznie coś jest nie tak z serwerami w moim przypadku bo po zrobieniu wszystkich kroków dalej mogę rozegrać tylko dwa mecze i mnie wywala z podpisem utracono połączenie z serwerami ultimate team.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Podeślij raporty z rozegrania tych 2 meczy i próby rozegrania kolejnych, tak aby były widoczne następujące informacje: 

• Data rozegrania meczu
    • Informacje o każdym meczu, w tym również, w którym trybie został rozegrany oraz jaki był status gry
    • Jakość połączenia w każdym meczu
    • Wskaźniki jakości połączenia dla każdego meczu, w tym ping, utrata pakietów i zmienność opóźnienia

Przy okazji czy korzystasz z VPN lub sieci publicznej, np. na uczelni, akademiku?

• hwbqm80zmpzi's avatar
    hwbqm80zmpzi
    Seasoned Novice
    6 months ago

Korzystam z własnego internetu podłączonego kablem z rutera do konsoli 

• hwbqm80zmpzi's avatar
    hwbqm80zmpzi
    Seasoned Novice
    6 months ago

Witam serdecznie porażka kolejny dziś nie uzyskałem żadnej odpowiedzi a w tym czasie nic się nie zmieniło zmieniłem internet i konsole oraz konto dalej to samo więc chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób mogę otrzymać zwrot pieniędzy za grę oraz jakąś rekompensatę za to ze nie umiecie rozwiązać tego problemu wmawiając mi ze to wina mojego internetu skoro mogę grać w inne gry bez problemu tylko z fifą są problemy i z waszymi serwerami wiec skoro nie da się rozwiązać tego problemu proszę o zwrot pieniędzy…….

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,535 PostsLatest Activity: 3 months ago