Forum Discussion

Re: Problem fifa ultimate team serwery

Dalej czekam na rozwiązanie problemu….

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Czy po wykonaniu wcześniejszych zaleceń ocena połączenia uległa zmianie - czy dalej dochodzi do utraty pakietów?

• hwbqm80zmpzi's avatar
    hwbqm80zmpzi
    Seasoned Novice
    5 months ago

Więc tak to wygląda że nawet nie mogę wejść do ultimate team i nie jest to wina mojego internetu bo powtarzam któryś raz z koleji gram w inne gry w których jest dużo więcej osób w jednym czasie grających na jednym serwerze i działa bez problemu wiec proszę mi nie wmawiać ze jest to moja wina tylko sprawdzić to i rozwiązać ten problem bo ja już zrobiłem wszytko co możliwe i nic się nie poprawiło a z nowym kablem do internetu to nic nie pomogło tylko tyle ze musiałem wydać pieniądze na nowy kabel a wszystko jest tak samo, problem nie leży po mojej stronie tylko dużo osób zgłasza swoje problemy z serwerami w fc25 a z tego co widzę to nic z tym nie robicie po za wmawianiem że jest to wina użytkownika i jego internetu zamiast spróbować rozwiązać to jako support mimo to że gram na konsoli to widzę też ile osób zgłasza swój problem z działaniem gry i serwerów na PC i aktualizacji które wychodzą to jedyne co się poprawia to rozgrywka, zamiast poprawić działanie serwerów, najlepiej będzie po prostu zakończyć próbę rozwiązania tego problemu skoro nie potraficie tego zrobić a po raz kolejny nie chce mi się czytać wpisów od was w których wmawiacie mi winę która nie leży po mojej stronie…..

• JJ_Joe_PL's avatar
    JJ_Joe_PL
    New Traveler
    5 months ago

@hwbqm80zmpzi  podziwiam optymizm i wytrwalosc. Nie oczekuj jednak zadnej wartosciowej odpowiedzi. Do ludzi z supportu nie dociera, ze 100% innych uslug, gier, polaczen dziala a fifa nie. Bedziesz dostawal porady typu (sprawdz kabel). Kabel jest na babk uszkodzony (akurat zylka, oplot ktory odpowiada za fife...). Niestety ale nie spotkalem sie do tej pory z zadna wartosciowa odpowiedzia. Typowe spychanie problemu na uzytkownika do momentu az sie poddasz....

Ja od rana nie moge polaczyc sie z serwerem bo "bardzo obciazone sa". Dlaczego inni moga grac, a ja nie? Co mnie to interesuje? Jakim prawem ktos ma wieksze mozliwosci z korzystania z gry niz ja? Jestem gorszy? Co mnie to obchodzi...DRAMAT

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,527 PostsLatest Activity: 9 hours ago