Forum Discussion

reniop70's avatar
reniop70
Rising Novice
27 days ago
Solved

Nie działa Rivals ani Mistrzostwa.

Nie działa Rivals ani Mistrzostwa. 
Komunikat brak dostępnych ofert a potem sprawdzanie stanu konta.

• reniop70's avatar
    reniop70
    21 days ago

Poradziłem sobie sam... Tyłu fachowców z Microsoft I EA, tyle czatów,  tyle niepotrzebnych działań...A rozwiązałem sam. Zrobiłem drugi skład tylko złotych zawodników i ustawiłem jako aktywny . I wszystko zaczęło działać.  Potem wróciłem do swojego składu i działa elegancko. Ehhhh...Po co było tyle kombinacji ...

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej reniop70​ 

Daj znać na jakiej platformie grasz. Czy udało Ci się w międzyczasie wylogować z konta swojej platformy i zalogować ponownie?

• reniop70's avatar
    reniop70
    Rising Novice
    23 days ago

Xbox, Tak. Nawet usunąłem profil i zalogowałem sie ponownie . I dalej problem jest... Game Pass Ultimate aktywny do 11.2025

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    22 days ago

Wykonaj zimny start konsoli, przetestuj inne konto Xbox na swoim urządzeniu i w miarę możliwości przetestuj alternatywne połączenie np. hotspot z telefonu.

• reniop70's avatar
    reniop70
    Rising Novice
    22 days ago

Reset konsoli nie pomógł. Było czyszczenie zsychronizowanych danych, reinstalacja gry i usuwanie profilu...Ponoć jeszcze mam spróbować czyszczenie alternatywnego MAC i wpisywanie ręcznie innego DNS...Tylko po co skoro internet jest. NAT otwarty. Od 15 lat konto ipierwszy raz takie numery. Ciekawe że sklep z paczkami działa, aktualizacje składów tez i inne. Nie działa tylko Rivals, Mistrzostwa, Draft online.Non stop ten sam komunikat "BRAK DOSTĘPNYCH OFERT", potem sprawdzanie konta i wraca do ekranu UT. Ręce opadają...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    22 days ago

Czy udało Ci się przetestować inne połączenie. Daj też znać czy we wcześniejszych odsłonach serii EA Sport FC występuje problem w Rivals i Draft online.

Sprawdź też czy wszystkie porty dla gry są odblokowane (możesz też przetestować DMZ).

To bardziej zaawansowana zmiana w sieci, dlatego aby uzyskać szczegółowe instrukcje, wykonaj kroki opisane w instrukcji obsługi routera.

Witryna Port Forward, choć nie jest witryną EA, jest ogólnie dość solidnym miejscem do sprawdzenia i upewnienia się, że masz otwarte odpowiednie porty dla wszystkich gier, w które grasz. Porty dla EA SPORTS FC™ znajdziesz tutaj.

• reniop70's avatar
    reniop70
    Rising Novice
    21 days ago

Poradziłem sobie sam... Tyłu fachowców z Microsoft I EA, tyle czatów,  tyle niepotrzebnych działań...A rozwiązałem sam. Zrobiłem drugi skład tylko złotych zawodników i ustawiłem jako aktywny . I wszystko zaczęło działać.  Potem wróciłem do swojego składu i działa elegancko. Ehhhh...Po co było tyle kombinacji ...

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    14 days ago

To dość nietypowy błąd. Dzięki za podzielenie się rozwiązaniem z naszą społecznością. Na pewno przyda się ono innym graczom w podobnej sytuacji. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,582 PostsLatest Activity: 50 minutes ago