Forum Discussion

TPIKSEL's avatar
TPIKSEL
Rising Novice
9 months ago

Re: FC25 resetuje komputer

Witam,

czy ktoś zajął się moim problemem?

u mnie dalej bez zmian, FC25 w losowych momentach resetuje mi komputer.

Jeśli nie są Państwo w stanie wywiązać się z mowy dostarczenia działającego produktu to proszę o przekazie mi informacji o procedurze odstąpienia od umowy i zwrotu moich pieniędzy. 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @TPIKSEL @GreguxD 

Dzięki za Twoje zgłoszenie oraz dotychczas wykonane kroki. 

Na angielskim forum AHQ znalazłem podobny problem związany z EA FC 24, gdzie rozwiązanie, które było pomocne w tym przypadku znajdowało się tutaj

• TPIKSEL's avatar
    TPIKSEL
    Rising Novice
    9 months ago

dziekuje za zainteresowanie tematem. opcje izolacji rdzenia - integralnosc pamieci mam wlaczona i niestety nie rozwiazuje to problemu. w dalszym ciagu gra w losowych momentach resetuje mi kompa. czyli moj apel o pomoc jest nadal aktualny

• TPIKSEL's avatar
    TPIKSEL
    Rising Novice
    8 months ago

Witam. Problem dalej występuje wywala w losowych momentach. Z tego co widzę na zagranicznym forum jak i reddicie ludzie wymieniają ten problem i nie umieją go rozwiązać. Czy deweloperzy EA jak i samo EA planuje jakoś pomóc? 

• Udało się komuś rozwiązać ten problem? Ja mam to samo. Wlacza się gra i przy wyświetleniu menu komputer się wyłącza i po 2-3 sekundach ponownie się uruchamia. Nie ma żadnego błędu ani nic. Poprostu to jakiś szajs. 

• @TPIKSEL Chyba wszyscy mają to w * gra sprzedana i na tym się kończy. To poprostu jakaś masakra 🙈🙈

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,553 PostsLatest Activity: 13 hours ago