Forum Discussion

ZalonPL's avatar
1 year ago

6+ meny Apex legendas

Ogólnie mocne * robi EA jeśli chodzi o Apex

serwery płoną a system banowania jest na poziomie jego braku od 21 sezonu można napotkać bez problemu 6-12 osób biegających obok siebie (w grze rankingowej na poziomie diament+) jeśli w następnym sezonie nic się nie zmieni to Apex całkowicie pójdzie na dno 

2 Replies

• @ZalonPL To już Ci mówię, że nic się nie zmieni. W tej grze matchmaking ssie a używanie cheatów najwidoczniej jest dozwolone bo nic się nie dzieje w temacie. Do jednego lobby łączy predów (oczywiście zazwyczaj 3stack jako champion i nie w mojej drużynie 🙂) i niskie lvl dopiero zaczynające grę (takie osoby trafiają do mnie).

Gracze notorycznie korzystają z WH w tej grze, dzięki czemu jest to mało wykrywalne. Zamiast zająć się najważniejszymi kwestiami, wolą robić inne duperele. Nowa mapka dla cheaterów żeby mieli nowy content.
  • @ZalonPL PS. Jak to możliwe, że top1 horizon na twitch z KD prawie 10 i 70k zabójstw w tym sezonie ma za każdym razem takie * lobby że przeciwnicy nie raz nawet nie wiedzą co się dzieje, a ja mając KD 1,5 gram z predami? XD

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
2,470 Posts