Forum Discussion
@m6r08325j62x napisał/a:
PS. downgrade sterowników według legend mógłby pomóc, jednak jak to zrobić pozostaje dla mnie tajemnicą (z menadżera urządzeń nie ma tej opcji)
Spróbuj wyszukać wcześniejszą wersję sterowników do swojej karty graficznej NVIDIA GeForce GTX 1070 TUTAJ.
- 2 years ago
niestety nie pomogło, dodatkowo czyszczona była pamięć shaderów. Jak na razie 1-0 dla problemu
- 2 years ago
Gra odpala się na karcie zintegrowanej, jednak po uruchomieniu gry i włączeniu RTX-a pojawia się następujący komunikat. Na włączonym RTX gra nie przechodzi poza ekran odradzani.
- 2 years ago
Czy ta jedna odpowiedź to wszystko na co mogę liczyć jako wsparcie od twórców? Może i nie wykupiłem pakietów na milion monet, ale do tej pory byłym fanem, wspierającym tą produkcję. Szkoda że pomoc dla aktywnego społeczeństwa gry jest tak mizerna.
Dla ludzi z podobnym problemem:Od supportu nvidi otrzymałem CleanupTool, niestety pomimo czyszczenia i reinstalcji sterowników Apex nie startuje. Jeśli uda mi się rozwiązać problem (bo na pomóc tutaj nie można liczyć) to podzielę się rozwiązanie. Mam nadzieje że wraz z supportem Nvidi który ma zdecydowaniem lepsze podejście do klienta, uda się wyeliminował przyczynę.