Forum Discussion

ItzzMone's avatar
3 years ago

Apex Wysoki ping z nie wiadomych przyczyn

Witam!

Mam taki problem, w sumie to nie wiem jak go ująć, ale chodzi o to, że od jakiegoś czasu mam "lagi" w Apexie,  dodam, że to tulko dzieje się w apexie, np. w Destiny 2 nie mam tego problemu.

A chodzi tu mianowicie o Wysoki ping, nie idzie grać a chciałbym powrócić do gry.

Co chwile gra się ścina i nie można nic zrobić, gdy się odetnie widać ze chodzi tu o serwer.

Ping sięga i nawet 400-600 gdzie powinienem mieć w granicach 30 MAX, tak przynajmniej myślę przy takim internecie (zdj. poniżej jaki również zdj. z Apex z pingiem jaki dostaje)

Nie mam pojęcia co zrobić, wątpie żeby to był pakiet loss, może coś innego nie mam pojęcia więc zwracam sie o pomoc na forum.

CM- Twój załącznik został usunięty ze względu na jego nazwę. Pamiętaj proszę o zasadach naszego forum

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @ItzzMone 

Zajrzyj proszę do już istniejących tematów i rozwiązań zaproponowanych na naszym forum tutaj i tutaj.

Warto też zrestartować router.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• ItzzMone's avatar
    ItzzMone
    2 years ago

Niestety ale nie pomogło to co tam napisali żeby zrobić, w sensie jeden mecz zagrałem ale juz jak chciałem zagrać następny to już zacinało się dalej...

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,446 PostsLatest Activity: 2 days ago