Forum Discussion

niwifv9smtiu's avatar
2 years ago
Solved

Brak dostępu do legend,sklepu,ekwipunku

Jak w temacie, mam duży problem który ciągnie się już prawie 4 miesiące, brak dostępu do legend, ekwipunku i sklepu, a także nie widzę ilości walut które posiadam. O otwieraniu pakietów też mogę sobi...
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @niwifv9smtiu 

Obawiam się, że nie ma rozwiązania Twojego problemu. 

W momencie odłączania kont, pojawił się komunikat ostrzegający Cię przez konsekwencjami, które może nieść ze sobą ten proces. 

Przykro mi. 

Pełny artykuł na ten temat znajdziesz tutaj.

Jakie jest ryzyko?

Kiedy usuniesz powiązanie między kontem platformy a kontem EA, będziesz mieć możliwość powiązania go z innym kontem EA, ale postępy w grach nie zostaną przeniesione.

Oznacza to, że na stałe stracisz dostęp do poniższych elementów:

• gier i postępów w grach,
    • dodatkowej zawartości, rozszerzeń i wszelkich dodatków zdobytych w grach,
    • abonamentów i subskrypcji,
    • zakupów w grach.

Jeśli odłączysz swoje konto platformy i połączysz je ponownie z pierwszym kontem EA, z którym było powiązane, po udanym zalogowaniu możliwe będzie odzyskanie wszystkich materiałów.

Grasz w Apex?

Jeśli usuniesz powiązanie konta platformy z kontem, którego używasz do gry w Apex Legends, możesz doświadczyć problemów związanych ze zdobywaniem poziomów przepustki bojowej i odblokowywaniem przedmiotów oraz innych błędów.

Zamiast usuwać powiązanie i ponownie wiązać konto platformy, z którego grasz w Apex, lepiej jest zacząć od początku na nowym koncie.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 11 days ago
2,480 Posts