Forum Discussion

PL_Bl4ckW0lf's avatar
4 months ago
Solved

Bug górnego paska

Witam. Mam problem z górnym paskiem w lobby, nie mogę w nic kliknąć. Problem pojawił się dzisiaj. Próbowałem sprawdzić spójność plików, restart PC ale bezskutecznie. Widziałem wcześniej post z podobnym problemem ale tam było coś z easy anti cheat a u mnie nie wyświetla się żaden komunikat ☹️

Dodatkowo zauważyłem, że po zakończeniu meczu, nie mam żadnych informacji w podsumowaniu gry.

Kolejna kwestia.. Sprawdziliśmy ze znajomym czy na jego koncie ten błąd również występuje. Zalogował się na moim PC i tam jest wszystko ok. Gdy wróciłem na swoje konto, ten błąd dalej występuje. Sprawdzane na platformie Steam.

• Dobra, znalazłem rozwiązanie. Każdy z Was to będzie miał przy 9 poziomie przepustki bojowej. Po wbiciu 10 poziomu, problem zniknie.

Znalazłem te rozwiązanie na zagranicznym forum EA, właśnie wbiłem 10 poziom i wszystko jak na razie działa 🙌

Temat do zamknięcia.

2 Replies

• Dobra, znalazłem rozwiązanie. Każdy z Was to będzie miał przy 9 poziomie przepustki bojowej. Po wbiciu 10 poziomu, problem zniknie.

Znalazłem te rozwiązanie na zagranicznym forum EA, właśnie wbiłem 10 poziom i wszystko jak na razie działa 🙌

Temat do zamknięcia.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,398 PostsLatest Activity: 13 hours ago