Forum Discussion

osnnogu's avatar
2 years ago
Solved

Cofnięte skórki i postacie

Po włączeniu gry na PS4 wszystkie skórki i postacie zdobyte zostały mi cofnięte. Dostałem za to część monet i skrzynek. Odznaki i wszystkie osiągniecia zostały przy postaciach tak samo jak odznaki za wbite karnety, co jest dowodem na to, że powinienem mieć skiny. Chciałbym odzyskać swoją zawartość ponieważ gram w tą grę od początku i nie chciałbym tracić wszystkich rzeczy przez jakiś błąd  

• Hej @osnnogu Czy w ostatnim czasie dokonywałeś jakiś zmian na koncie EA lub PSN? Czy odłączyłeś może konto PSN od konta EA, lub zmieniałeś email lub login? 

6 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @osnnogu Czy w ostatnim czasie dokonywałeś jakiś zmian na koncie EA lub PSN? Czy odłączyłeś może konto PSN od konta EA, lub zmieniałeś email lub login? 

• osnnogu's avatar
    osnnogu
    2 years ago

Tak, odłączyłem konto PSN od konta EA, żeby podłączyć je do innego konta EA

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Odłączenie konta wiąże się z ryzykiem utraty postępów gry, dlatego przed wykonaniem tej operacji pojawia się stosowne ostrzeżenie wymagające potwierdzenia. Jest to opisane również w tym artykule na naszej stronie. 

Jakie jest ryzyko?

Spoiler

Kiedy usuniesz powiązanie między kontem platformy a kontem EA, będziesz mieć możliwość powiązania go z innym kontem EA, ale postępy w grach nie zostaną przeniesione.

Oznacza to, że na stałe stracisz dostęp do poniższych elementów:

• gier i postępów w grach,
    • dodatkowej zawartości, rozszerzeń i wszelkich dodatków zdobytych w grach,
    • abonamentów i subskrypcji,
    • zakupów w grach.

Jeśli odłączysz swoje konto platformy i połączysz je ponownie z pierwszym kontem EA, z którym było powiązane, po udanym zalogowaniu możliwe będzie odzyskanie wszystkich materiałów.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 2 days ago