Mandorynka5 years agoSolvedCzy można cofnąć kupienie legendy w Apex Legends? Kupiłem Duże za żetony legend ale chciałbym kupić kogoś innego. Czy jest jakiś sposób by zwrócić? SylwesterSpalony5 years agoWitaj Niestety ale wirtualnych rzeczy nie można zwracać takich jak np coinsy skiny itp.
SylwesterSpalony5 years agoWitaj Niestety ale wirtualnych rzeczy nie można zwracać takich jak np coinsy skiny itp.
SylwesterSpalony5 years agoWitaj Niestety ale wirtualnych rzeczy nie można zwracać takich jak np coinsy skiny itp.
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago2,480 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago2,480 Posts
Recent DiscussionsProblem z dzwiekiem Witam serdecznie. Piszę do was ponieważ mam problem z dźwiękiem w apex legennds. A dokładniej mówiąc nie słyszę kroków, strzałów przeciwnika oraz dźwięku otwierania skrzyni. Reinstalacji gry, przy...Ban za usprawnianie rozgrywki apex Siema. Dostałem przed chwilą bana w apex legends moje konto ma 300 lvl. Bardzo chciałem wbić od początku sezonu rangę Master. Dziś jest 4dzień mojego tryhardu w platyna 1 i dostaję bana za Usprawnia...Utracone przedmioty Hej jakiś czas temu (2021rok) utraciłem wszystkie przedmioty w grze, poziom konta został ten sam. Stało się to po zmianie maila konta ea ponieważ mail nie był mój, konto powiązane z konsoli zostało t...Apex Legends™: Zryw – Informacje o aktualizacji 4 maja 2026 Spis treści Aktualizacje gry – Odrodzenia ze skrzyni śmierci Nowa Legenda: Axle Aktualizacje legend – Vantage i Conduit Nowy mityczny uniwersalny przedmiot do walki wręcz: „Podwójne brzytwy...Problem z załadowaniem gry Codziennie gdy pierwszy raz odpalam apexa, gra zatrzymuje się na tym ekranie ładowania, po kilku godzinach gdy ponownie ją włączę problem ustaje do końca dnia