Forum Discussion

AbsolutelyBroly's avatar
AbsolutelyBroly
Rising Newcomer
1 month ago

EA zbanowało mnie za cheaty których nie użyłem

Cześć,

pisze, bo kompletnie nie rozumiem sytuacji z moim kontem Apex Legends. Po około dwóch latach przerwy zalogowałem się ponownie i okazało się, że konto jest permanentnie zbanowane.

Co ważne, nigdy nie wygrałem żadnej gry w Apex Legends, a moje statystyki były bardzo słabe. Niski K/D, mało obrażeń, czysto casualowa gra. Nie byłem dobrym graczem i na pewno nie kimś, kto mógłby korzystać z cheatów czy exploitów.

Nigdy nie używałem żadnych hacków, cheatów ani zewnętrznego oprogramowania. W czasie, gdy nie grałem, nie logowałem się w ogóle do gry. Z tego powodu nie rozumiem, jak mogło dojść do naruszenia zasad w okresie mojej nieaktywności.

Złożyłem już odwołanie do EA, jednak zostało ono odrzucone bez podania konkretnych szczegółów. Podejrzewam błąd systemowy albo nieautoryzowany dostęp do konta w czasie mojej nieobecności.

Czy ktoś z was miał podobną sytuację – ban po długiej przerwie i odrzucone odwołanie? Będę wdzięczny za każdą radę lub informację, co można jeszcze zrobić w takiej sytuacji.

Dzięki.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej AbsolutelyBroly​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało. Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź, natomiast  status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/ 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
2,470 Posts