Gra Sieciowa na tym profilu jest niedozowolona. APEX LEGENDS
Witam mam problem.
Albowiem od ostatniej aktualizacji gry gdzie weszło połączenie konta z najwyższym poziomem na jedną platformę to nie mogę się połączyć z serwerami i wyskakuje taki komunikat (zrzut1 niżej).
Wcześniej nie miałem takich problemów i grałem sobie czy to sam czy z znajomymi bez najmniejszych problemów.
Gra od czasu do czasu się załaduje normalnie i mnie połączy lecz po pierwszej grze już nie mogę zagrać następnej, nie mogę dać gotowości nawet jak zmieniam tryb gry i nie pokazuje poziomu konta (zrzut 2 niżej). Dodam że Internet mam dobry i stabilny, czyściłem pamięć podręczną na EA APP a nawet przeinstalowałem grę na EA APP i nic, więc stwierdziłem, że spróbuję zainstalować grę przez STEAM lecz problem jest taki sam, na STEAM też robiłem spójność plików oraz czyściłem pamięć podręczną pobierania. Windows zaktualizowany do najnowszej wersji, wszystkie sterowniki karty graficznej też najnowsze i przyznam że już nie wiem gdzie szukać dziury w tym wszystkim czy czekać na aktualizację która ,,MOŻE" to naprawi czy jest ktoś może w stanie pomóc ktoś kto miał podobny problem.
Zrzut 1 - to komunikat który wyskakuje mi jak wyjdę do centrum
Zrzut 2 - jak wyświetla mi się gra po rozegraniu jednej gry gdy zadziała