Forum Discussion

xcotam's avatar
1 year ago

gracze z rosji

Witam czy wiadomo coś o oddzielnym serwerze dla obywateli Rosji? Aktualnie jest ich bardzo dużo na europejskich serwerach, są bardzo toksyczni i ciężko się z nimi gra. O cheaterach to nawet nie wspomnę-temat rzeka. Praktycznie w każdym meczu mam rosjanina w druzynie, jest to bardzo frustrujące i bardzo dużo graczy na europejskich serwerach na to narzeka. 

3 Replies

• Witaj

Z tego co mi wiadomo to nie ma planów na rozdzielenie serwerów na EU i RU. Co do cheaterow jest opcja zgłaszania ich przez grę.

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    1 year ago
    @SylwesterSpalony nic nie daje miłem mase sytuacji że grałęm z tymi samymi trollami przez miesiąc.cheaterzy to samo system zgłaszania to widmo ja jestem jak najardziej za rozdzieleniem Rosjan bo faktycznie są toksyczni i nie potrafią socjalizować się z resztą świata
  • @xcotam problem powszechnie znany ja jestem, za ale biznesowo pewnie EA się to nie spina nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours ago
2,470 Posts