2 years ago
Grupa nie jest gotowa
cześć, od ostatniej poprawki gry cały czas mam komunikat - grupa nie jest gotowa co nie pozwala wejść do rozgrywki. Mam to na wszystkich opcjach gry od strzelnicy do duetów. Resetowałem konto, prze...
Hej @SwegMiko
Dzięki za odpowiedź.
Czy którekolwiek z obu kont Xbox było kiedykolwiek przenoszone pomiędzy kontami EA?
Rozumiem, że na koncie dodatkowym pojawia się również komunikat "grupa nie jest gotowa"?
Jeśli masz taką możliwość sprawdź proszę (dla testu) czy błąd będzie pojawiał się jeśli połączysz konsolę poprzez alternatywne połączenie internetowe (np. poprzez hotspot z telefonu).
Podaj nam również ID konta głównego i dodatkowego.
@EA_Kubacześć,
Nigdy nie przenosiłem kont EA, byłem kilka razy zalogowany na tym samym koncie na PC przy graniu w Fortinte. Używam do grania głównie XBOX, niestety mieszkam poza miastem i nie mam dobrego sygnału LTE, światłowód to jedyna opcja. Wczoraj wieczorem gra się odpaliła i mogłem grać przez ok 1h. Po czym na koniec jednej z rozgrywek wywaliło mnie do ekranu początkowego gry z komunikatem że straciłem połączenie z serwerem.
Po ponownym zalogowaniu do gry wszystko było już po staremu czyli grupa nie jest gotowa - co ciekawe nadal mam - tercety gra wprowadzająca przy koncie na którym gram od sezonu 0.
Hej @SwegMiko
Dzięki za odpowiedź.
Rozumiem, że zasięg sieci może być niewystarczający dla płynnej gry. Nie mniej chodzi tutaj tylko o sprawdzenie błędu, który pojawia się w menu głównym.
Poprzez ID mam na myśli Twoje EA ID obu kont (zakładam że jedno z nich to SwegMiko), oraz ID Twoich kont Xbox, na których występuje opisany przez Ciebie problem.
Moje ea ID dla głównego konta to SwegMiko nie ma żadnego ciągu numerycznego
Jeszcze sprawdziłem powiązanie kont moje konto EA jest tylko powiązane z XBOX
Hej @SwegMiko
Odnośnie problemu z komunikatem "grupa nie jest gotowa" spróbuj poniższych rozwiązań.
Odnośnie problemu "ukończ gry wprowadzające by odblokować tryby gry", ponownie poproszę Cię o podanie identyfikatorów Xbox, oraz EA.
@SwegMikodziś udało mi się podłączyć do telefonu, i rzeczywiście po początkowym - grupa nie jest gotowa wywaliło mnie z gry z komunikatem code:net przelogowałem i gra zaczęła działać. Zresetowałem modem i router niestety na światłowodzie nadal mam komunikat - grupa nie jest gotowa