Forum Discussion

Pardi's avatar
2 years ago

heirloom był ale nie ma.

Hej. Wypadły mi z normalnego packa mityczne fragmenty. Odrazu zrobiłem screena by pokazać ziomkowi :D

https://imgur.com/D4DFDzp 

kupiłem heirloom dla loby. Zagraliśmy kolejną rundę. Myślałem że z wachlarzem będę biegał z automatu. Umarłem. Wróciłem do lobby. Chcę go ubrać. A to lipa. Nie ma ani heirlooma ani 150 fragmentów. Co z tym zrobić ? Gdzie pisać ? 

10 Replies

• @PardiO to jest bardzo dobre pytanie co zrobić w takiej sytuacji imo powinni ci go oddać i dać z przynajmniej 10 paczek zadośćuczynienia 

• This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    New Veteran
    2 years ago
    @Pardi Napisz maila do supportu bo przez stronę faktycznie są tylko krótkie opisy problemu a zero kontaktu więc raczej uderzałbym na maila supportu.Ale nie mogę znaleźć nic na stronie więc poprosimy o linka gdzie się zgłosić @EA_Kuba
  • Pardi's avatar
    Pardi
    2 years ago

@EA_Kuba  nigdzie nie znalazłem możliwości bezpośredniego kontaktu. Szukałem wszędzie. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Pardi 

Ten link powinien Ci dać możliwość kontaktu z nami poprzez email. 

• witam,

Wypełniłem wskazany przez @EA_Kuba formularz i napisałem zgłoszenie. W odpowiedzi dostałem email z linkiem do sprawy. Po wykonaniu instrukcji z emaila strona przekierowuje mnie w błędną pętle. Możliwe, że coś źle zrozumiałem. Status sprawy to oczekiwanie na gracza, a ja nie posiadam okna do rozmowy z doradcą. Tylko i wyłącznie to co na screenie.

• siemasz @Pardi , czy dostałeś jakąkolwiek odpowiedz w sprawie swojego heirlooma? czy zostałeś olany tak samo jak ja?

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
2,480 Posts