Forum Discussion
1 year ago
@EA_Kuba Dobra to daje moje na rtx 3060ti ryzen7 5800x 16gb ram i monitor benq zowie 240hz
1 year ago
te opcje muszę ustawić za każdym razem jak wchodzę do gry bo się nie zapisują od kiedy używam innych dodatkowych "opcji uruchamiania" w steam
+mat_letterbox_aspect_goal 0 +mat_letterbox_aspect_threshold 0 +building_cubemaps "1" -dev -novid
z tego co pamiętam to powoduje to lepsze rozciągnięcie obrazu bo jak widać gram na 1728x1080 stretch i bez tego są czarne paski po bokach
- 1 year ago@This_Kroquet oczywiście gramy na full screen a nie na oknie bez ramek albo oknie
- 1 year ago
A tutaj ustawienia nvidi ale też dodam że gram od ponad roku w apexa dx12 i te same ustawienia stosowałem zwykłej wersji może coś nie coś zmieniłem ale to już kwestia indywidualna
- 1 year ago@This_Kroquet Ps.Jak gracie z vsync albo g sync to macie większy input lag więc włączacie sychronizację pionową i tryb niskiego opóźnienia na ultra a jeśli nie to tak jak ja że tylko ultra bez synchronizacji pionowej bo inputlag podobno nic nie daje ale ja się czuję lepiej psychicznie że mam ultra XD