Forum Discussion
2 years ago
te opcje muszę ustawić za każdym razem jak wchodzę do gry bo się nie zapisują od kiedy używam innych dodatkowych "opcji uruchamiania" w steam
+mat_letterbox_aspect_goal 0 +mat_letterbox_aspect_threshold 0 +building_cubemaps "1" -dev -novid
z tego co pamiętam to powoduje to lepsze rozciągnięcie obrazu bo jak widać gram na 1728x1080 stretch i bez tego są czarne paski po bokach
2 years ago
@This_Kroquet oczywiście gramy na full screen a nie na oknie bez ramek albo oknie
- 2 years ago
A tutaj ustawienia nvidi ale też dodam że gram od ponad roku w apexa dx12 i te same ustawienia stosowałem zwykłej wersji może coś nie coś zmieniłem ale to już kwestia indywidualna
- 2 years ago@This_Kroquet Ps.Jak gracie z vsync albo g sync to macie większy input lag więc włączacie sychronizację pionową i tryb niskiego opóźnienia na ultra a jeśli nie to tak jak ja że tylko ultra bez synchronizacji pionowej bo inputlag podobno nic nie daje ale ja się czuję lepiej psychicznie że mam ultra XD
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,425 PostsLatest Activity: 15 hours ago
Recent Discussions
- 15 hours ago
- 4 days ago