Forum Discussion

CripinR's avatar
4 years ago

Nie wyszukuję meczu.

Mam problem z Apexem od ostatniego tygodnia sezonu 8, wyszukiwanie meczu trwa parę minut a jak już znajdzie i jest wczytywanie to też trwa tak długo że w 95% wyskakuję błąd :    Przekroczono limit czasu połączenia z serwerem . Dzieje się tak na każdym trybie. robiłem ponowną instalacje gry, sprawdzałem inne sieci ale to nic nie zmienia...

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @CripinR 

Czy opisany przez Ciebie problem występuje nadal? Rozumiem, że przez "inne sieci" masz na myśli inne połączenia internetowe, zgadza się? Czy wykonywałeś jeszcze jakieś inne kroki, aby ten problem rozwiązać? 

• @EA_Kuba Niestety nic nie pomaga, niezależnie od rodzaju połączenia internetowego, jak już gra zostanie wczytana to mam tak jakby spadki FPS, mikro ścięcia pomimo tego że nie wyskakują żadne ikony z boku, ścięcia widać od samego początku już w lobby.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki @CripinR za odpowiedź. 🙂

Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat konfiguracji Twojego połączenia? (kto jest Twoim dostawcą internetu, oraz w jaki sposób Twoje urządzenie łączy się z internetem)

Na jakiej platformie grasz? 

Czy przycięcia przez Ciebie opisane pojawiają się w konkretnym miejscu na mapie, czy nie zauważyłeś zależności?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @KaliMizia 

Dzięki za Twoje wskazówki, miejmy nadzieje że okażą się pomocne przyszłym użytkownikom forum, którzy trafią tutaj z podobnym problemem. 🙂

Póki co z racji tego, że ostatni komentarz w tym wątku został udzielony ponad 2 lata temu - zamykam go. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 days ago
2,480 Posts