Forum Discussion

Rydzu2015's avatar
Rydzu2015
Seasoned Ace
7 months ago

Niejasny poziom oraz statystyki

Przeczytałem temat dotyczący cross save/połączeniu kont oraz informacje o podwyższeniu poziomu z 500 do 2000 i dalej jest to niejasne.

Przed podniesieniem poziomu miałem 500lvl i wiadomo jaka odznaka się wtedy wyświetlała.Czy jest teraz możliwy podgląd odznaka jak wyglądają za dany lvl/krąg?

Chciałbym wiedzieć w którym kręgu jestem mając taka czy inna odznakę. Po połączeniu konta PC z psn mam poziom 200 a mam znajomych co maja poziom 450 z inna odznaka a graja znacznie krócej niż ja. Z powiązaniem kont też jest ciekawa historia w statystykach.Najwiecej zabić miałem 16 na psn i 13 na PC. Obecnie w statystykach pokazuje mi 11, seria wygranych 3 z tego co pamiętam miałem 5 lub więcej. Zrobiło jakąś średnią czy o co chodzi,do końca nie mieliście to przemyślane/przetestowane. Nie to abym za czymś tęsknił i się przejmował statystykami ale staram się wrócić do gry i być w miarę na bieżąco,jednak pojawiają się srogie babole

Dzięki za zainteresowanie,miłego dnia 😀

P.S

Pozdrówcie gościa który wpadł na pomysł dać Lobie takiego bufa 🫡

No RepliesBe the first to reply

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 6 days ago