Forum Discussion

TheNNexo's avatar
2 years ago
Solved

Nienawistne zachowanie

Dostałem zawieszenie konta za "nienawistne zachowanie" na zawsze za to ze 2 osoby trolowały cała gre  wyzywali mnie  do tego nie wiem kto sprawda odwołania od bana bo nie da sie z nimi normalnie pisac zawsze pisza to samo jakby sie zacieli napisałem "russian dogs"  i za to perm serio?  czy macie jakis polski nr telefonu lub chat chetnie bym to przedyskutował  (nie chce unbana tylko chciaz skórcenie z perma _

• Witaj!

Wiem, że blokada konta nie jest niczym przyjemnym jednak uruchamiając grę i logując się na serwery EA akceptujesz  regulamin. Jeśli z jakiś przyczyn Twoje konto zostało zablokowane przez dane studio za naruszenie zasad masz prawo odwołania się od tej decyzji udowadniając swoją racje. 

Dlatego jeśli uważasz, że konto zostało niesłusznie zawieszone proszę Cię abyś skorzystał z instrukcji z naszego forum o sposobie odwołania od tzw. Bana.

PS: Jak już wyślesz odwołanie uzbrój się w cierpliwość i oczekuj odpowiedzi mailowej bezpośrednio od działu rozpatrującego zawieszone konta. 

4 Replies

• Witaj!

Wiem, że blokada konta nie jest niczym przyjemnym jednak uruchamiając grę i logując się na serwery EA akceptujesz  regulamin. Jeśli z jakiś przyczyn Twoje konto zostało zablokowane przez dane studio za naruszenie zasad masz prawo odwołania się od tej decyzji udowadniając swoją racje. 

Dlatego jeśli uważasz, że konto zostało niesłusznie zawieszone proszę Cię abyś skorzystał z instrukcji z naszego forum o sposobie odwołania od tzw. Bana.

PS: Jak już wyślesz odwołanie uzbrój się w cierpliwość i oczekuj odpowiedzi mailowej bezpośrednio od działu rozpatrującego zawieszone konta. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Oznaczyłam odpowiedź @TheNNexo jako rozwiązanie.

@TheNNexo  Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!

• TheNNexo's avatar
    TheNNexo
    2 years ago

Chodzi mi głównie o to ze to jest mój 1 ban za takie coś i jest na zawsze i jak to jest ze 2 osoby w drużynie mogą mnie wyzywać i trolowac grę a jak ja coś powiem lub napisze to mam bana hm? Gdzie tu jest sens 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Rozumiem, że jesteś zaniepokojony swoim zakazem gry i sytuacją, w której się znalazłeś.

Grając w gry, wszyscy powinniśmy dążyć do stworzenia przyjemnego środowiska dla wszystkich uczestników. Fair play oznacza, że wszyscy gracze powinni przestrzegać zasad gry i traktować innych graczy z szacunkiem. Niestosowne zachowanie, takie jak obrażanie innych graczy, trolling czy przerywanie rozgrywki, jest nieakceptowalne i może prowadzić do konsekwencji, takich jak zakaz gry.

Dlatego też, ważne jest, abyś pamiętał o możliwości zgłaszania naruszeń zasad za pomocą naszych narzędzi zamiast angażować się w dyskusję, która może tylko pogorszyć sytuację.

W przypadku dodatkowych pytań daj nam znać.

Pozdrawiam,

_Kalina

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,424 PostsLatest Activity: 9 hours ago