Niesłuszna pernamentna blokada konta
Witam,
Piszę w sprawie nieuzasadnionego pernementnego zablokowania konta, które otrzymałem za jedną wiadomośćw grze wyjętą z kontekstu. Rozumiem system wyłapywania takich zdarzeń jednak "indywidualne podejście" do odwołania w tym przypadku jest niczym więcej jak automatyczną odpowiedzią na "zamknięty" według serwisu temat. Odwołując się do regulaminu rozumiem, że popełniłem błąd i jestem gotowy na poniesienie konswekwencji, ale kara w tym przypadku jest zdecydowanie nieadekwatna do czynu.Proszę o informację czy kara może zostać zamieniona na zawieszenie na pewny okres. Jeśli nie ma takiej możliwości to proszę o podanie sposobów jak prawnie mogę odwoływać się od kary gdyż wartość konta w grze aktualnie szacuję na kilka tysięcy. Czas oraz środki poświęcone na różne zakupy w aplikacji nie pozwalają mi na zostawienie sprawy w tym stanie.
Proszę o rzeczywistą pomoc w tym temacie i zasugerowanie kroków, które mogę podjąć (innych niż odwołanie się przez formularz na stronie internetowej).
Pozdrawiam.
- @IiIIal Witam. Na forum nikt Ciebie nie odbanuje. Musisz kontaktować się przez formularz lub inne opcje kontaktu.