Forum Discussion

IiIIal's avatar
IiIIal
Not applicable
2 years ago
Solved

Niesłuszna pernamentna blokada konta

Witam,

Piszę w sprawie nieuzasadnionego pernementnego zablokowania konta, które otrzymałem za jedną wiadomośćw grze wyjętą z kontekstu. Rozumiem system wyłapywania takich zdarzeń jednak "indywidualne podejście" do odwołania w tym przypadku jest niczym więcej jak automatyczną odpowiedzią na "zamknięty" według serwisu temat. Odwołując się do regulaminu rozumiem, że popełniłem błąd i jestem gotowy na poniesienie konswekwencji, ale kara w tym przypadku jest zdecydowanie nieadekwatna do czynu.Proszę o informację czy kara może zostać zamieniona na zawieszenie na pewny okres. Jeśli nie ma takiej możliwości to proszę o podanie sposobów jak prawnie mogę odwoływać się od kary gdyż wartość konta w grze aktualnie szacuję na kilka tysięcy. Czas oraz środki poświęcone na różne zakupy w aplikacji nie pozwalają mi na zostawienie sprawy w tym stanie. 

Proszę o rzeczywistą pomoc w tym temacie i zasugerowanie kroków, które mogę podjąć (innych niż odwołanie się przez formularz na stronie internetowej). 

Pozdrawiam. 

• @IiIIal Witam. Na forum nikt Ciebie nie odbanuje. Musisz kontaktować się przez formularz lub inne opcje kontaktu.

3 Replies

• @IiIIal Witam. Na forum nikt Ciebie nie odbanuje. Musisz kontaktować się przez formularz lub inne opcje kontaktu.
  • IiIIal's avatar
    IiIIal
    Not applicable
    2 years ago

Witam, dziękuję ale nie oczekuję odblokowania przez forum, a jedynie poszukuję alternatywnych rozwiązań do odwołania lub informacji jak sprawę można załatwić prawnie. Przy podobnych wątkach widziałem, że forum odnosi się do kontaktu telefonicznego. Ja takiej opcji nie widzę, czy mogę prosić o informację w jaki sposób znaleźć kontakt? 

Pozdrawiam. 

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 years ago
    @IiIIal Nigdy nie byłem w podobnej sytuacji ale jak szukasz informacji o prawnym załatwieniu sprawy to musisz udać się do prawnika i wtedy on wystosuje odpowiednie pisma do EA😛. Jeśli chodzi o inny rodzaj kontaktu w Polsce jest tylko chat i wiadomość generowana przez szablon. Jeśli zmienisz region na USA to może będziesz mógł z kim porozmawiać telefonicznie.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 12 days ago
2,480 Posts