Forum Discussion

Kraisza's avatar
2 years ago

niesprawiedliwy ban

Zostałam zbanowana w apex legend a grałam w ta grę raz po czym odinstalowałam bo nie jest dla mnie. Nawet bym o tym nie wiedziała ale chciałam wysłać zapytanie o niedziałające simsy do supporu i zostało to zablokowane przez bana. Wg tego dostałam bana w miesiącu kiedy nawet nie miałam tego na komputerze, szczerze mówiąc nie interesowało by mnie to ale nie mogę pisac do supporu. Na moje próby odwołania się nie dostaje odpowiedzi bo sprawy są z automatu zawieszane.  Ps. nie mam żadnych cheatów i grając codziennie w valoranta nigdy nie był takich problemów a tu dostałam bana w grze nawet w nią nie grając. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

hej @Kraisza 

Przykro mi, ale na forum nie będziemy w stanie sprawdzić przyczyny blokady czy tez sprawdzić co stanowiło jej podstawę. W tej sytuacji odpowiednią metodę kontaktu, jest wypełnienie  formularz na naszej stronie.

Jeśli natomiast podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w między czasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
2,470 Posts