Forum Discussion

bjoergen's avatar
2 years ago

Niezbalansowana gra + problem z cheaterami

Zacznę od tego, aby zapytać na jakiej podstawie w tercetach gram z ludźmi (99% to oczywiście przeciwne drużyny) którzy mają po kilkadziesiąt tysięcy killi (rekord to 104k), gdzie sam mam niespełna 3k i rangę na poziomie silvera? Grać się odechciewa, bo nic nie da się kompletnie zrobić w takim lobby, gdzie oczywiście moja drużyna to zazwyczaj boby.

To samo jest w rankedach, gdzie nagle niskie lvle, bez żadnych skinów potrafią wyeliminować cały oddział i mnóstwo jest HS. O co tu w ogóle chodzi, że ten sezon jest aż tak nie grywalny dla przeciętnych graczy? Jeśli nie mam z kim zagrać rankeda to idę na tercet, gdzie okazuje się, że w puli grasz z nowicjuszami albo predatorami. Jaki jest w tym sens?

Zabraliście jedyny sensowny tryb - Prosty Strzał, gdzie jeszcze cokolwiek tam można było zrobić i były to szybkie gierki. Teraz znowu będzie męczarnia przez 70 dni, a na problem z cheaterami nic nie zrobicie. Tak, odpiszcie mi jak to ciągle nad tym pracujecie, a potem okazuje się, że po 4 latach dopiero banujecie predatora #2. Żałosne.

3 Replies

• Zamiast dodawać nowości i kolejne skiny za kaskę to może po 20 sezonach warto w końcu zainwestować w lepsze zabezpieczenia przed cheaterami?

• Szybko Wam idzie odpisywanie na problemy. * jak zwykle we wszystko. Liczy się tylko hajs i tyle. 

• @bjoergen Nie przejmuj się matchmaking to najmniejszy problem tej gry aczkolwiek baaaardzo denerwujący.JA w drużynach przeciwnych dostaje przynajmniej diment+ a z reguły master i predator gdzie 250+ lvl w mojej drużynie to rzadkość z reguły brązy do 100 poziomu ja sam mam 3k h+
    Wszedłem tutaj opisać historię powtarzającą się niczym biegunka co sezon.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago
2,470 Posts