Forum Discussion
4 Replies
- @kotekzx13 mam ten sam problem, połączyłem moje konto psn z ea, zalogowałem się na chwile na ps4 bo sprawdzić cos chciałem a tu nagle nic. wszystko usunięte
- @Oliwier057 to zależy czy odłączyłeś to konto później, bo jeśli tak to chyba ea powinni ci pomóc, ja narazie połączyłem złe konto steam z kontem xbox i teraz chciałbym wiedzieć czy dostanę pomoc od ea
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Wszystkie informacje (również te na temat ryzyka wynikającego z przenoszenia kont) znajdziecie w artykule poniżej:
- serferson6662 years agoNew Rookie
Szkoda czasu na tym forum tak mogą to przywrócić bo ja miałem przywróconego na początku cross progression Połączyłem konta i miałem Buga wszystko straciłem zgłosiłem to ea przez chat I rozłączyło xbox z ps I wszystko wróciło do normy po czasie czyli dałem tym nieudacznika miesiąc czasu aż będzie działać I łącze konto w piątek boom działa ale nie dokładnie tak jak cross progression powinno skórki z ps są ale brak battlepassa I coinsow 2 casy na ea help I HQ ale community menager raczej będzie cię zasypywal pytaniami oczywistymi bo daje mu to czas ( zbywa ludzi takimi akcjami) po prostu czekam kolejny dzień I nie odpisuje hmmm może za dużo na głowie maja. Zobaczymy czy odpisze aczkolwiek widziałem zagrywki typu odpisze i 3mc cisza ( cross progression powinno wyglądać tak dwa konta łączą się w jedno) ale ea ma inne rozumowanie bo kasa się musi zgadzać panowie zresztą widać ile ludzi gra na twitch połowa odchodzi od tej gry