Forum Discussion

kotekzx13's avatar
2 years ago

Odłączanie konta i przyracanie zawartości

Jeśli odłączę moje konto xbox lub steam to bylibyście w stanie przyrócić moje postępy w grze, jeśli konto zostanie uszkodzone? (czyli skiny, odznaki, poziom konta, heirloom itd.)

4 Replies

• @kotekzx13 mam ten sam problem, połączyłem moje konto psn z ea, zalogowałem się na chwile na ps4 bo sprawdzić cos chciałem a tu nagle nic. wszystko usunięte
  • kotekzx13's avatar
    kotekzx13
    2 years ago
    @Oliwier057 to zależy czy odłączyłeś to konto później, bo jeśli tak to chyba ea powinni ci pomóc, ja narazie połączyłem złe konto steam z kontem xbox i teraz chciałbym wiedzieć czy dostanę pomoc od ea
  • Szkoda czasu na tym forum tak mogą to przywrócić bo ja miałem przywróconego na początku cross progression Połączyłem konta i miałem Buga wszystko straciłem zgłosiłem to ea przez chat I rozłączyło xbox z ps I wszystko wróciło do normy po czasie czyli dałem tym nieudacznika miesiąc czasu aż będzie działać I łącze konto w piątek boom działa ale nie dokładnie tak jak cross progression powinno skórki z ps są ale brak battlepassa I coinsow 2 casy na ea help I HQ ale community menager raczej będzie cię zasypywal pytaniami oczywistymi bo daje mu to czas ( zbywa ludzi takimi akcjami) po prostu czekam kolejny dzień I nie odpisuje hmmm może za dużo na głowie maja. Zobaczymy czy odpisze aczkolwiek widziałem zagrywki typu odpisze i 3mc cisza ( cross progression powinno wyglądać tak dwa konta łączą się w jedno) ale ea ma inne rozumowanie bo kasa się musi zgadzać panowie zresztą widać ile ludzi gra na twitch połowa odchodzi od tej gry 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
2,475 Posts