Forum Discussion
Witam mam problem z EA a dokładnie z bardzo pochopnym podejściem do mojej sytuacji a dokładnie dostałem perm bana za "XDD shut up noob your fuking freind trolling game" wiem że dość nie ładnie ale EA nie patrzy na to totalnie z mojej strony. Sytuacja nie wyglądała tak, że trafiłem na graczy którzy nie potrafią grać tylko na gościa który był afk przez większość meczu i jego kolege co mnie wyzywał. Przez cały mecz grałem normalnej prosiłem o pomoc tego co grał to wyzywał mnie bez przerwy na czacie głosowym ,gdy strefa już mocno zmalała i mineło 10min gry typ który miał AFK wrócił i zaczął stękać do mikrofonu. Po czym przez te wyzywanie i stękali sprowokowali mnie do napisania tego gdzie może w wulgarny ale jednak (pisze że ktoś trolluje mi grę) czyli coś musiało być na rzeczy i nie wymyślam. Za to że te chłopaki zwyzywały mnie wczoraj w grze i na stękały mi do mikrofonu ja dostałem bana (perm) bo oni mnie zgłosili jeszce. To jest absurd. I nie odpuszczę sprawię bo na koncie miałem hairlooma z 1200zł w skinach odznaki 4k dmg 4krotny diament i 500lvl. Zaś chłopacy co się w ten sposób zachowali jeden około 60 lvl a drugi mógł mieć podobnie. Po za tym brzmieli jak 13 latkowie ale nie mi to oceniac skoro ja zostałem zwyzywany, wyśmiany, upokorzony i to ja mam perm bana 🙂)) Dusi mnie w środku od tej sytuacji. A i jeszcze jedno jak piszę do EA o odwołanie się to odpisują mi, że ich działanie jest prawidłowe i nie mogą wysłać mi informacji dotyczących zaistaniałej sytuacji.