Forum Discussion
Hej @Cwaniaczqq0
Swoją sytuację możesz opisać tylko w przypadku nałożenia na Twoje konto blokad. Jeśli tak się stanie skontaktuj się z nami wedle instrukcji poniżej:
https://help.ea.com/pl/help/account/information-about-banned-or-suspended-accounts/
edycja - Połączyłem utworzone przez Ciebie wątki w jeden z racji tego, że dotyczyły tego samego problemu.
- Cwaniaczqq02 years agoNot applicable
Robię to ale EA dopiero po banie mi napisali, że nie monitorują czatu głosowego i nie mogę się odwołać do bana. A ja jestem przekonany, że jest on nie słuszny i jest znacnzie przesadzony. Za jeden wulgaryzm i użyty w kontekście, że ktoś psuje mi rozgrywkę.
Czuję się oszukany EA napisało że nie będą podejmować żadnych działań dotycząncych mojego konta ponieważ nie mają wglądu na czat głosowy. Jest jakiś prywatny kontak do jakiegoś prywatnego doradcy EA? Chciałbym to na spokojnie obgadać, bo widzę że od supportu EA żadnego zrozumienia nie dostanę.
Proszę postaw się w mojej sytuacji, dwóch graczy psuje Ci mecz wyzywając cię i ośmieszając prowokując Cię do jakiejkolwiek reakcji i ty nie wytrzymujesz psychicznie przy komputerze i piszesz z jednym wulgaryzmem, że "twój kolega psuje mi grę" odrazu zgłaszając cię i śmiejąc się, że dostaniesz bana. Mam nawet klipa z jednej gry wczoraj jak wulgarni potrafią być ludzie na czacie głosowym. Pod koniec tego filmu gdy piszę "shut up" można usłyszeć jak ta wasza gra jest przyjazna i co pan regvenant do mnie mówi. Klip jest na medalu