Forum Discussion

MrLuTeR-PL's avatar
2 years ago

POŁĄCZENIE KONT/ CROSS-PROGRESS PLAYSTATION-EA/PC

Dzień dobry. Mam ogromny problem z połączeniem konta PS oraz EA. Do mojego konta mam już powiązanie ( nie wiem czemu ) i nie mogę tego cofnąć, opcji takiej poprostu nie ma. Konto jest na tym samym emailu lecz niestety wyskakuje mi błąd.  

Good morning. I have a huge problem with connecting my PS and EA accounts. I already have a link to my account (I don't know why) and I can't undo it, there is no such option. The account is on the same email address, but unfortunately I get an error.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @MrLuTeR-PL 

Będziemy potrzebowali więcej informacji na temat problemu, który próbujesz rozwiązać. 

Migracji kont na konto międzyplatformowe nie można cofnąć.

Do Twojego konta EA i konta PSN może być przypisany ten sam adres email i nie przeszkadza to w tym procesie. 

Będziemy potrzebowali informacji na temat tego: 

• W którym momencie pojawia się błąd/komunikat
    • Jaki to komunikat
    • Ile kont PSN/EA posiadasz
  • 1. Błąd pojawia się gdy chciałem połączyć konto PSN z kontem EA.

2. Twoje konto zostało już powiązane.

3. Konto PSN posiadam jedno, kont EA niestety posiadam dwa które chcę połączyć aby waluta gry oraz cała reszta była na jednym koncie.

Niestety przez pisanie z botami połączenie konta nie poszło tak jak miało pójść, moje konto główne zostało zamienione na konto które chciałem połączyć z kontem głównym ( konto główne miało nick MrLuTeR-PL tak samo jak konto które miało zostać z nim połączone. Email był także taki sam.  

Jutro zaczyna się turniej na którym chciałem iść na mojej głównej postaci ( Lifeline prawie 3500 killi ) którym niestety nie pójde 

• Czy mogę prosić o kontakt w podobnej sprawie i wytłumaczenie czemu nie mogę powiązać konta PSN z EA?

Pozdrawiam

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
2,470 Posts