Forum Discussion
1 year ago
@WibrujacyMaciek Też tak myślałem z zrobiłem przypadkowo nowe. A potem zalogowałem się przypadkowo na inne. Sprawdź czy na pewno to dane do tego konta i czy ilość godzin spędzonych w grze się zgadza na tym koncie bo ja przez 15 min raz miałem panike że tyle grania poszło w kosz a spojrzałem na ilość godzin w grze a tam zamiast 1000+ było 40h i tak zrozumiałem że to nie to konto tylko się bardzo podobnie nazywa
1 year ago
sory stary ale mam tylko jedno konto steam.
- 1 year ago@WibrujacyMaciek Ja tylko mówię że przypadkowo stworzyłem nowe cały czas myśląc że loguje się na istniejące. Czy ten problem wystąpił przed 02.04? Awarii uległa wtedy znaczna ilość kont i utraconych zostało część lub całość postępów na koncie. Czy twoje konto nadal nie wróciło do poprzedniego stanu? Czy grasz na nim od kiedy zostało wyzerowane? Lista znajomych jest ta sama czy też została wyczyszczona? Czy twój kolega nie ma cię 2x na liście znajomych lub po kliknięciu w twój profil widzi więcej nickname’ów? Czy próbowałeś cofnąć powiązanie konta ? Czy próbowałeś zalogować się do apexa przez EA app i przez steam czy tylko przez steam? Ps. Nie możesz mieć tylko konta steam bo przy odpaleniu apexa samoistnie odpala się EA app z informacją abyś założył konto.
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @WibrujacyMaciek
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.