Forum Discussion

Manual_Chaysoon's avatar
1 year ago

Problem z pobraniem Apex, gra pobiera się i dochodzi do100%i od nowa się pobiera

Grę Apex miałem wcześniej zainstalowana była aktualizacja był jakiś błąd wiec usunąłem grę a później chciałem zainstalować ponownie a tu próbuje pobrać w bibliotece ea grę, ale za każdym razem pasek dochodzi do końca 100% pobierania i przechodzi w status przygotowanie i coś przeskakuje i dalej się pobiera od nowa i tak w kółko. I już gry nie mogę zainstalować na komputerze a inne gry np. bf v normalnie się instaluje. 

3 Replies

• Miałem ten problem ostatnio, finalnie pobrałem przez steam i zadziałało od razu. Możesz odinstalować i zainstalować ponownie aplikacje EA

• Już aplikacje przeinstalowałem i też dysk instalacji zmieniałem i dalej to samo. Pobrałeś po prostu na steamie apexa i przeniosłeś postępy całe z ea? Ale z ea apki nie udało Ci się tego naprawić?

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
2,470 Posts