Forum Discussion
135 Replies
Apex, tak jak w temacie , sezon 7 - gra działa świetnie , sezon 8smy ściągnąłem aktualizacje ( z pauzą gdyż obciążała mi łącze , wyłączyłem Pc, następnie wznowiłem ściąganie plików apex), gra włączyła się do intra, którego nie szło przewinąć , obecnie mam tylko pierwszy ekran gdzie mogę tylko kliknąć continue , exit to desktopt , data center , accesibility options, i tak w kółko , nic ponad to się nie ładuje , próbowałem naprawić grę z poziomu origin oraz zmianę języka , nic nie pomogło, z góry dziękuję za odpowiedź.
Zostały ostatnie godziny wydarzenia rocznicowego a my dalej nie możemy grać i zdobywac skinów. Człowiek wykupuje przepustke gra od pierwszego dnia wypuszczenia gry na rynek i co ? Olewka na całego ciekaw jestem jak producent chce to nam wynagrodzić bo ukończyć przepustki nie dam rady nawet jakby już w tej chwili zaczęło działać. Wiec jestem stratny cały sezon.przepustke .wszystkie skiny i wydarzenia do tego będę musiał od nowa wam płacić za nową przepustkę? Bo by zdobyć 1000 monet i wykupic przepustke na nowy sezon to trzeba grac. A wy to uniemożliwiacie.
Chce sie dowiedzieć jak zamierzacie to naprawic i wynagrodzić graczy? Bo tak zaufania nie zbudujecie wyjdzie nowy Battle royal to wszyscy was oleja skoro wy olewacie swoich klientów i ich gotówkę która lądują w gre a ona nie działa
- jutro bedzie 3 tygodnie jak nie mozna wejsc do gry, ciagle dochodza osoby, ktore maja takie problemy a naprawa tego ciagle trwa, wszystko jest super odnosnie gry i wgl jednak jezeli nie jestescie w stanie czegos dodac do kolejnego sezonu jednoczesnie nie niszcząc nic z poprzedniego to wystarczy ze zostawicie tak jak bylo, podejrzewam ze ludzie beda bardziej zadowoleni z mozliwosci grania niz czekania po miesiacu czasu az zacznie gra dzialac kiedy juz bedzie za pozno na zdobycie przepustek itp. jak kolega wspomnial...
Oni coś w końcu z tym robią?
Pograne
Nikt nic nie wie 3x p po wydarzeniu po skórkach pograne a o pozytywnym rozwikłaniu zagadki czarnego ekranu na naszych kątach cisza 🔕
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Wczoraj został wydany hotfix poprawiający błąd z niewyświetlaniem się tekstur, oraz wprowadzający ogólne poprawki stabilności gry.
Problem z logowaniem się do gry jest nadal analizowany przez Studio i jeśli pojawią się jakiekolwiek informacje na ten temat - dam Wam znać.
Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Gtx 960 2Gb
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8 GB
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? TrychoL
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? W lobby (poczekalnia przed meczem)
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. Nie pamietam
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Od nowa instalowałem na inny dysk i tak z 4 razy i nic
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie wiem
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? Zero bo w 8 sezonie nawet lobba mi sie nie otwiera :/ fajny ten sezon ze ani razu nie zagrałem
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 05.02.2021
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Witam mam problem, nie mogę wejść do lobby cofa mnie ciągle do kontynuuj i co klikam to znowu cofa i tak ciągle od prawie 3 tyg człowiek wydał kasę na skiny na konto a teraz nawet pograć nie może
Co powinno się stać? To zeby mi gra działała jak w 7 sezonie
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Naprawcie to proszę
naprawcie ten błąd bo ile można czekać
Wczoraj został wydany hotfix poprawiający błąd z niewyświetlaniem się tekstur, oraz wprowadzający ogólne poprawki stabilności gry. To już sa jaja nie mogę grać na moimi kącie wiec gram na nowym i cczekam asz to naprawią . po wydanym jak wyżej 👆 na nowym kącie wyskakują błędy dzis w ilości 8x nigdy wcześniej tak nie było to sie dzieje z tą grą
EA_Kuba przekaż podziękowania pochwały i same pozytywne słowa w ich kierunki . już kur wgl nie da się grać grrr