Forum Discussion
135 Replies
@Arturito2101 i co znalazłeś coś obiecującego? sam troche tam poszukałem ale nic mi nie pomogło
@LunoXepi no więc widzę że tam dużo osób z platform konsolowych ma problem, też z PC, ale no kurde pewnie jedna osoba naprawiła i zatwierdziła że problem rozwiązany. nie widzę nic szczególnego czego bym nie zrobił. jak coś ludzie piszą żeby grać na nowostworzonych kontach do czasu aż naprawią ten błąd, mi to nie działa ale może Tobie ta. jakby mi działał ten sposób to bym go używał, ale no wiesz. nie wiem ta gra widocznie nie wyszła z bety skoro takie coś po aktualizacji się [edytowane przez EA_Kuba]. pozdro
Mam to samo. HELP
@EA_Kuba jakieś wieści?
Dziś postanowiłem sprawdzić jak to działą na Steamie. I moi koledzy zauważyli, że jak mnie zaprosili to ja dołączyłem, ale ja dalej nie mogłem wejść do lobby. Wiec byłem obecny, ale nie widziałem swojego lobby. I postanowiłem wejść przez zaproszenie i pojawiło mi takie powiadomienie. Nie wiem czy to pomoże, ale może. Moi koledzy zauważyli coś takiego jak na drugim screenie i gdy mnie wywaliło, opuściłem grupę.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Na tę chwilę nie mam do przekazania żadnych informacji związanych z rozwiązaniem tego problemu. Jest on aktualnie badany przez zespół Respawn, jego rozwiązanie i aktualizacje możecie śledzić na oficjalnym trackerze gry - link.
@LunoXepi dzięki za podzielenie się z nami Twoimi spostrzeżeniami 🙌
Jeszcze jedna wszedłem sobie bo pomyślałem że może jak poczekam troche to mi wejdzie do Apexa. Po pewnym czasie pokazało mi się że brak połączenia z Internetem. Tym czasem to na pulpicie miałem że jestem podłączony. Raczej nie ma to związku z tym problemem.
Rozumiem że EA wynagrodzi każdemu za każdy dzień zwłoki już nawet nie wspominam o traceniu przez ten błąd przepustki na która wydawane są realne pieniądze
tydzien pozniej a problem nie znikl tak jak moj kom a nawet sie powiekszyl teraz na obu kontach nawet nie wczytuje sie przycisk kontynuuj XD
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 5 days ago
- 16 days ago
- 20 days ago