Forum Discussion

PaweII0's avatar
2 years ago
Solved

Problem z zakupem przepustki bojowej - sezon 18

Witam,

Od kilku dni próbuję zakupić przepustkę bojową na aktualny sezon (sezon 18). Oczywistym jest, że posiadam ilość monet Apex, co jest udokumentowane na zrzucie dołączonym do postu. Niestety pomimo klikania w przycisk nic się nie dzieje. Jest zerowa reakcja i można tak klikać w nieskończoność, co nie daje efektów. Trwa to już od kilku dni, w związku z czym zdecydowałem się na przedstawienie problemu. Korzystam z aplikacji EA do logowania się do gry. Aktualny poziom przepustki to 85. Chciałbym dokończyć jej zdobywanie jednakże nie mogę jej zakupić.

• Po odinstalowaniu gry i usunięciu wszystkich plików dałem radę zakupić przepustkę

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @PaweII0 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się nadal kiedy naprawisz grę z poziomu aplikacji EA app. 

• Jest to jednym z pierwszych kroków jakie poczyniłem (lub jakie są możliwe) jeśli chodzi o własne działania. Nie dało to efektów dlatego podjąłem się zgłoszenia. Pozostaje mi co prawda jeszcze odinstalowanie oraz ponowna instalacja, ale nie sądzę że to byłoby problemem. Wczoraj próbowałem zakupu przepustki poprzez uruchomienie gry przez STEAM, ale tam jest identyczna sytuacja i przycisk również nie funkcjonuje. Poniżej plik z naprawy w aplikacji EA. Czy zgłaszano już taki problem? Czy ktoś może mi pomóc odblokować możliwość zakupu pakietu?

• Po odinstalowaniu gry i usunięciu wszystkich plików dałem radę zakupić przepustkę

• Raczej nie było to rozwiązaniem, ostatni patch zwolnił tą możliwość i można było ją ponownie kupić. Pliki na dysku nie mogą powodować takiego problemu. Też jestem już po zakupie a nie odinstalowałem gry. Był to błąd pochodzący od twórców, w każdym razie cieszy fakt że chociaż szybko i się z nim uporali, bałem się że nie uda się szybko tego tematu załatwić

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,399 PostsLatest Activity: 2 days ago