Progres Międzyplatwormowy
A wieć tak . Posiadam Xboxa One i na nim grałem od 5 sezonu w Apex'a zdobyłem tam prawie wszystkich bohaterów i kupiłem sporo przedmiotów . Połączyłem dzis konto EA z moim Xboxem aby użyc Cross Progresion i odpaliłem Apexa na konsoli i stworzyłem Klub . Po stworzeniu Klubu wyłączyłem Apexa na xboxie i włączyłem go na komputerze (oczywyście na tym samym koncie EA) i zauważyłem ze Klub który zrobiłem na Xboxie przeniósł sie na PC ale poziom na PC został ( Na xbox mam 228 a na PC 1 ) i normalnie pisze mi na xboxie ze mam ten klan i sprawdzam na PC i mam to samo . Potem na PC zagrałem jedną gre . Którą wygrarałem u co dziwne nie dostałem za nią zadnego poziomu ani nic
statystyki tez mam puste. odpaliłem ponownie na xboxie apexa i wszystko git było na xboxie wszystkie przedmioty były . Natomiast jak wszedłem na komputer teraz znowu o 19.29
(wczesniej wchodziłęm ok. 16-18) to dostałem 600 apex coinsów ale poziom , statystyki i inne rzeczy sie nie zmieniły . Szukam porady jak zrobic ten cross progression i jak zrobić aby to działało . Wszedłem na xboxa (19:35) i nie mam zadnych apex coinsów, statystyki takie same jak wczesniej na xbox 2,16 tys. gier rozegranych itd.
Chciałbym otrzymac jak najszybszą pomoc w tej sprawie , zaczołem troche streamów na twichu i chciałbym przeniesc jak najszybciej moje postępy z xboxa na konto PC
mój nick w grze to wcalenie_youngv2 (Na PC) a na xboxie YGhostPL
.