Forum Discussion

wcalenie_youngv's avatar
2 years ago

Progres Międzyplatwormowy

A wieć tak . Posiadam Xboxa One i na nim grałem od 5 sezonu w Apex'a zdobyłem tam prawie wszystkich bohaterów i kupiłem sporo przedmiotów . Połączyłem dzis konto EA z moim Xboxem aby użyc Cross Progresion i odpaliłem Apexa na konsoli i stworzyłem Klub . Po stworzeniu Klubu wyłączyłem Apexa na xboxie i włączyłem go na komputerze (oczywyście na tym samym koncie EA) i zauważyłem ze Klub który zrobiłem na Xboxie przeniósł sie na PC ale poziom na PC został ( Na xbox mam 228 a na PC 1 ) i normalnie pisze mi na xboxie ze mam ten klan i sprawdzam na PC i mam to samo . Potem na PC zagrałem jedną gre . Którą wygrarałem u co dziwne nie dostałem za nią zadnego poziomu ani nic

statystyki tez mam puste. odpaliłem ponownie na xboxie apexa i wszystko git było na xboxie wszystkie przedmioty były . Natomiast jak wszedłem na komputer teraz znowu o 19.29

(wczesniej wchodziłęm ok. 16-18) to dostałem 600 apex coinsów ale poziom , statystyki i inne rzeczy sie nie zmieniły . Szukam porady jak zrobic ten cross progression i jak zrobić aby to działało . Wszedłem na xboxa (19:35) i nie mam zadnych apex coinsów, statystyki takie same jak wczesniej na xbox 2,16 tys. gier rozegranych itd. 

Chciałbym otrzymac jak najszybszą pomoc w tej sprawie , zaczołem troche streamów na twichu i chciałbym przeniesc jak najszybciej moje postępy z xboxa na konto PC

mój nick w grze to wcalenie_youngv2 (Na PC) a na xboxie YGhostPL 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @wcalenie_youngv2 

Czy po uruchomieniu gry na dowolnej z platform, otrzymałeś komunikat odnośnie progresu między platformowego? 

Gdy twoje konto będzie gotowe do postępów międzyplatformowych, zobaczysz okno po zalogowaniu się do gry. Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na tych ekranach, a po ich zakończeniu twoje konto przejdzie do postępów międzyplatformowych.

Krótki przewodnik po postępach międzyplatformowych w Apex Legends

• nie ani razu ani na xbox ani na pc nie wyswietlił mi sie zaden komunikat , okienko . ja poprostu bym chciał z xboxa mój 228 lvl postacie i skiny na pc przeniesc zeby móc grac . ostatnio mam lepszy komputer i idzie mi gra w apexa na nim i dlatego wszystko z xbox chce miec na pc bo poprostu mi mniej laguje na pc

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @wcalenie_youngv2 

Rozumiem, wygląda w takim razie, że na Twoim koncie nie został rozpoczęty proces migracji. 

Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i scenariusze znajdziesz w podlinkowanym przeze mnie wcześniej artykule. 

• a jak rozpoczac proces migracji jak najszybciej mam wszystkie konta połączone z ea

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @wcalenie_youngv2 

Procesu migracji nie można przyspieszyć.

Konta są wybierane segmentami i stopniowo wdrażane do progresu międzyplatformowego. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago
2,480 Posts