Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
5 years ago

Re: Nie mogę połączyć konta ea z psn

Hej @KuPaCzAkRy 

Przejdź na stronę help.ea.com i zaloguj się na niej korzystając z Twojego konta PSN: 

Następnie kliknij Konta - Bezpieczeństwo konta - O mnie i sprawdź adres email powiązany z Twoim kontem EA i powiązania na tym koncie. 

7 Replies

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    5 years ago
    @KuPaCzAkRy czy PSN ID używałeś wcześniej na ps4, ps3, czy utworzyłeś nowe konto dla ps5? Odpalając grę od EA powinno wyskoczyć okienko do zalogowania się do konta EA wtedy powinno Ci powiązać konto PSN z EA a jeżeli jest powiązane powinno przejść dalej do gry.
  • Po kupnie ps5 założyłem nowe konto psn, kiedyś miałem ps4 i możliwe ze było połączone z EA. Konto które używałem do ps4 pamietam kiedyś chyba łączyłem z EA, ale to było z 4 lata temu. Konto EA mam od 2013 roku. 

• Nawet jeśli usunąłem przypisanie z kontem ps4 to już nowego konta z ps5 nie mogę przypisać ? Pomoc techniczna EA może w jakiś sposób pomoc ? Warto do nich pisać czy strata czasu?

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    5 years ago

W linku który podałem jest taki opis

"Z kontem EA można powiązać tylko jedno konto każdej platformy. Oznacza to na przykład, że nie możesz powiązać konta EA z dwoma identyfikatorami PlayStation™Network. Zamiast tego musisz utworzyć nowe konto EA, aby powiązać je z dodatkowymi kontami na platformie. Jeśli spróbujesz powiązać dodatkowe konta, otrzymasz komunikat o treści Znaleziono powiązane konta."

Do pomocy technicznej zawsze możesz napisać lub zadzwonić to będzie szybszy sposób, możliwe że znajdą rozwiązanie Twojego problemu. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,425 PostsLatest Activity: 2 days ago