Forum Discussion

FlapeQQ's avatar
2 years ago
Solved

Wyrzuca mnie do pulpitu

Hej mam problem po aktualizacji kiedy otwieram wszystko się wydaje normalne jest logo ale po tym od razu gra wyrzuca mnie do pulpitu. Trwa to już 2 dni odinstalowywałem grę oraz zainstalowałem znowu proszę o pomoc. Przesyłam plik po czarny ekranie wyrzuca mnie do pulpitu oraz nie ma żadnego komunikatu.

• Hej @FlapeQQ @quekuuu1 @kotekzx13 

Dzięki za Wasze zgłoszenia.

Opis Waszego problemu zdaje się być podobny do tego opisanego w tym wątku na forum. 

Sprawdźcie rozwiązanie ram zaproponowane i dajcie nam znać czy pomogło również u Was. 

7 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @FlapeQQ 

Daj nam znać czy grę uruchamiasz poprzez EA app czy Steam. Jeśli to nie problem, prześlij nam też raport Dxdiag twojego systemu. 

• Za każdym razem jak próbuje odpalić grę po 5 sekundach wyrzuca mnie do pulpitu. Reinstallowałem grę, konfigurowałem pliki na steamie i nadal nie działa.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @FlapeQQ @quekuuu1 @kotekzx13 

Dzięki za Wasze zgłoszenia.

Opis Waszego problemu zdaje się być podobny do tego opisanego w tym wątku na forum. 

Sprawdźcie rozwiązanie ram zaproponowane i dajcie nam znać czy pomogło również u Was. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago
2,480 Posts