Forum Discussion
21 Replies
- EA_Kalina4 months ago
Community Manager
Hej PREZES_134
Niestety nie mogę otworzyć załącznika - proszę podeślij go raz jeszcze przez opcję Wstaw Media.
Daj tez znać czy gra wcześniej działała i czy masz już za sobą kroki techniczne.
- szefo64 months agoSeasoned Newcomer
Podłączam się pod temat. Udało się znaleźć rozwiązanie ?
Naciśnij klawisz Windows + R, aby otworzyć okno dialogowe Uruchom. Następnie wpisz „regedit” i naciśnij Ctrl + Shift + Enter, aby otworzyć Edytor Rejestru z uprawnieniami administratora.
Gdy pojawi się monit Kontroli konta użytkownika, kliknij Tak, aby przyznać dostęp administratora.
Po otwarciu Edytora Rejestru użyj menu po lewej stronie, aby przejść do następującej lokalizacji:
HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\Cryptography\Gdy znajdziesz się w odpowiedniej lokalizacji, przejdź do menu po prawej stronie i kliknij prawym przyciskiem myszy na machineGUID.
Następnie z menu kontekstowego wybierz Modyfikuj.Następnie zastąp wartość ciągu MachineGUID następującym ciągiem znaków i kliknij OK, aby zapisać zmiany:
d1eb246e-6243-4460-a88e-5d4e52b1ef6bZrestartuj komputer i sprawdź, czy problem został rozwiązany podczas ponownego uruchamiania gry.
Oprócz tego warto także wykonać czystą instalację sterowników graficznych oraz wyłączyć wszelkie nakładki ekranowe działające w tle.
Powodzenia!
- PREZES_1344 months agoRising Novice
Dodatkowo wyświetliły mi się później dwa dodatkowe błędy directX
Z góry dziękuję za pomoc
- PREZES_1344 months agoRising Novice
Owszem już mam kroki techniczne
- BanasikPower4 months agoRising Newcomer
Jak sobie z tym błędem poradzić
- szefo64 months agoSeasoned Newcomer
U mnie to samo
- EA_Kalina4 months ago
Community Manager
Dajcie znać czy udało się wam wykonać wszystkie zalecenia od Revan2000s , łącznie z przeinstalowaniem na czysto sterowników GPU.
- texas764 months agoNewcomer
ja już walczę od kilku dni. Nic nie pomaga DDU, instalka na czysto, przeinstalowanie bf2042 i ea. Wszystkie gry działają, tylko ten syfny bf2042. już dwukrotnie musiałem stawiać przez niego system a nowo, trzeciego nie będzie. Udało się komuś z Was pozbierać go?
- texas76pol4 months agoSeasoned Newcomer
udało się komuś to ogarnąć? przeinstalowane już mam wszystko . z najnowszymi sterownikami wygląda to tak
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 3 days ago
- 5 days ago
- 5 days ago